-->
Netmarble ​Phantomgate Oyunu İçin 10 İpucu ve Tüyo Yayınladı

1.Seviye Atla ve Hayallerini Güçlendir. – Hayallerini güçlendirmekten korkma. Seviye atlatmak ve geliştirmek Hayallerini daha güçlü yapar, bu da hikaye bölümlerini geçmeni kolaylaştırır. -Kapı Alanı savaşlarını tekrar oynadığından emin ol. İlave Hayal Özü kazanıp bunları hayallerini geliştirmek ve evrimleştirmek için kullanabilirsin. -Hayallerini güçlendirmek için gerekli olan Evrim Runlarını yapmak için Run Sunağından yararlan. Evrim malzemeleri […]

15.10.2018 | ulasufuk

1.Seviye Atla ve Hayallerini Güçlendir.

– Hayallerini güçlendirmekten korkma. Seviye atlatmak ve geliştirmek Hayallerini daha güçlü yapar, bu da hikaye bölümlerini geçmeni kolaylaştırır.

-Kapı Alanı savaşlarını tekrar oynadığından emin ol. İlave Hayal Özü kazanıp bunları hayallerini geliştirmek ve evrimleştirmek için kullanabilirsin.

-Hayallerini güçlendirmek için gerekli olan Evrim Runlarını yapmak için Run Sunağından yararlan. Evrim malzemeleri sayın düşükse ek malzemeler için Tüccar Tavşanın dükkanını ziyaret etmeyi unutma.

  1. Oto-Oynama ile Zaman Verimliliği

– İlerleme kaydetmek istiyorsun ama aklında başka şeyler mi var? Korkmana gerek yok savaşlarda hız kazanmak için istediğin zaman Oto-Oynamayı açabilirsin. Ancak bunu sadece zayıf düşmanlara karşı kullanmanı öneriyoruz çünkü güçlü düşmanlar için sadece geleneksel şekilde oyun oynayarak uygulayabileceğin stratejilere ihtiyacın olacak.

– Oto-Oynama açıkken, Güçlendirme/Zayıflatma Baloncuklarını aldığına emin ol çünkü baloncuklar otomatik olarak alınmıyor.

  1. Takımında Sinerji Oluştur (Element/Yetenekler)

– Bir gözün Hayallerinin element türlerinde olsun, hayallerinin güçlü yönlerine ve rakiplerinin zayıflıklarına göre oynarsan savaşlar kolaylıkla lehine sonuçlanabilir.

-Hayallerin farklı rolleri, farklı ikonlar ile belirtilmiştir. Hayallerinin Tank, Şifacı, Savaşçı vb. rollerini kontrol etmeyi unutma.

  1. Güçlendirme/Zayıflatma Baloncuklarını Akıllıca Kullan
  • Savaş sırasında ortaya çıkan güçlendirme ve zayıflatma etkileri sana hızlı bir biçimde avantaj sağlayabilir.
  • Tur takip sisteminin ortasındaki balona bakarak sıradaki güçlendirme ya da zayıflatma etkisinin ne olacağını görebilirsin.
  • Doğru stratejik bir anda güçlendirme kullanmak ya da düşman üzerine fena bir zayıflatma etkisi fırlatmak oyun içinde ustalaşman gereken önemli alanlardan bazılarıdır.
  1. Bölümler arası seviye atlamak için Hayalheim’e geri dön.
  • Bazı bölümler iki parçaya ayrılmıştır. Ara kısmını mevcut aşamayı ve düşman hayallerini değerlendirmek ve avantaj elde etmek için takımını geliştirerek kullan!
  • Hayalheim’i ziyaret ettiğinde başarımlarını ve Günlük Ödüllerini kontrol ettiğinden emin ol!
  1. Yggdrasil’den Ödülleri Topla

– OG’nin Hediye Kutusunun tamamını toplamak için günde minimum 90 dakika oyunu oyna ve Hayal Ruhlarını toplamak için Freyja Heykelini günde bir kez ziyaret et. Ödüller için gelen kutunu kontrol et!

  1. Hayalleri çağırırken, ‘’10’lu Çağırma’’ seçeneğini sakla

– ‘’10’lu Çağırma’’ hayal takımınızı gerçekten yükseltmek için harika bir yoldur. Oyundaki en güçlü hayallerin özünü elde etmek için bir ‘’10’lu Çağırma’’satın al.

  1. Mini-Ming ile Takıl
  • Küçük olmasına rağmen, Mini-Ming özellikle ilk seviyelerde oyunun en etkin gücüne sahip hayallerinden biridir.
  • İyileştirme yeteneğinin yanında üçüncü bir yetenek olarak grubu bir çok tur boyunca sürekli iyileştirme yeteneğine sahiptir.
  • Ayrıca Rüzgar yatkınlığından dolayı Mini-Ming 2. Aşamadaki bazı kuvvetli Kapı Alanı Ana Düşmanlarına karşı ölümcül saldırılar için kullanılabilir.
  1. Patlayıcıları kullanırken dikkatli ol. Uzakta dur yoksa hasar alırsın!
  • Savaş sırasında hasar alabileceğin gibi, oyun platformu da tehlikelerle doludur. Patlayıcı fıçıları patlatmak ya da çivi tuzaklarına çarpmak hasar almana neden olur ve bir sonraki savaşına eksik Vuruş Puanları ile girmene sebep olabilir.
  • Platform yaparken dikkatli ol ve garip görünen her şeye dikkat et.
  1. Her Aşamanın Kapı Alanında Bir Son Savaşı Olur
  • Kapı Alanı Ana Düşmanları her alanın en güçlü kötü karakterleridir.
  • Her zaman yanında bir kaç yandaş-hayal bulundur, Kapı Alanı savaşları bazı şeyleri aklında tutmazsan zor olabilir:
    • Düşman Hayal Element Yakınlıkları
    • Düşman Hayallerin Seviyesi
    • Alandaki ve ileride ortaya çıkacak Güçlendirme ve Zayıflatma etkileri.
    • Düşman hayallerin dizilimdeki saldırı türleri

Ek Hayal özü kazanmak için Kapı Alanı savaşlarını tekrar oynadığından emin ol!



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.