-->
MStar, Cadılar Bayramı’na Davet Ediyor

MStar, Cadılar Bayramı’nı güncellemeler ve partiyle kutluyor MStar’a tüyler ürpertici ve bir o kadar da eğlenceli güncelleme geliyor. Dans, müzik ve eğlenceyi bir arada sunan ve tüm dünyada MMO Dans kategorisinde en iyi oyunlardan biri olan MStar, Cadılar Bayramı’nı dopdolu bir güncellemeyle kutluyor. Üstelik 31 Ekim 2018 tarihinde canlı yayınlanacak Cadılar Bayramı Partisi’ne tüm oyuncuları […]

18.10.2018 | ulasufuk

MStar, Cadılar Bayramı’nı güncellemeler ve partiyle kutluyor

MStar’a tüyler ürpertici ve bir o kadar da eğlenceli güncelleme geliyor. Dans, müzik ve eğlenceyi bir arada sunan ve tüm dünyada MMO Dans kategorisinde en iyi oyunlardan biri olan MStar, Cadılar Bayramı’nı dopdolu bir güncellemeyle kutluyor. Üstelik 31 Ekim 2018 tarihinde canlı yayınlanacak Cadılar Bayramı Partisi’ne tüm oyuncuları davet ediyor.
MStar’la dans etmeye var mısın? Netmarble Corporation tarafından sunulan ücretsiz dans ve arkadaşlık oyunu MStar, Cadılar Bayramı’nı kutlamak için 17 Ekim 2018 tarihinde tüyler ürpertici ve bir o kadar da eğlenceli bir güncelleme sunuyor.
Cadılar Bayramı güncellemesiyle oyuna; bir adet ev, iki adet manzara ve kendine ait animasyonu olan pek çok ev eşyası ekleniyor. Üstelik hepsi tam da Cadılar Bayramı’nın tüyler ürpertici ve eğlenceli atmosferine uygun.
Cadılar Bayramı Partisi başlasın
MStar’ın Cadılar Bayramı sürprizleri bununla bitmiyor. Tüm oyuncuları 31 Ekim Çarşamba akşamı MStar Facebook ve Youtube hesabından akşam saat 19:00’da canlı yayınlanacak Cadılar Bayramı Partisi’ne davet ediyor.
MStar’da üç konsept bir arada
İçerisinde 17 farklı dans modu, 15 sahne tasarımı ve çeşitli dans figürlerini barındıran, 210’dan fazla şarkı seçeneğine sahip MStar, hem dans ve müzik, hem arkadaş edinme, hem de moda konseptlerini birlikte sunuyor. Tüm dünyada MMO Dans kategorisinde en iyi oyunlardan biri olan MStar sayesinde oyuncular birbirleriyle tanışabiliyor ve evlilik sistemi ile oyun içerisinde evlenebiliyor. MStar ile siz de bambaşka bir sosyal oyun deneyimini yaşayıp gerçek arkadaşlıklar kurabilirsiniz.
Oyunla ve güncellemeyle ilgili daha fazla bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.trmstar.com
Mstar’ı indirmek için: http://joy.ac/4hs8


Popüler Haberler


Survios, PlayStation VR2, SteamVR ve Quest 3 için tek oyunculu korku aksiyon oyunu Alien: Rogue Incursion’ı duyurdu!


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!