-->
LEGOLAND Discovery Centre’da Yetişkinler Eğlence Dolu Görevler ile Birbirine Meydan Okuyacak!

Geekyapar! ve Pub Story ile Eğlence Dolu Bir Yetişkin Gecesi! Açıldığı günden bu yana eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere vazgeçilmez bir alternatif yaratan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, 19 Ekim 2018 Cuma günü geek kültürünün öncü platformu Geekyapar! ve Pub Story iş birliğiyle eğlenceye ve sosyalleşmeye doyum olmayacak bir Yetişkin Gecesi’ne imza atacak. LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’un […]

09.10.2018 | ulasufuk

Geekyapar! ve Pub Story ile Eğlence Dolu Bir Yetişkin Gecesi!
Açıldığı günden bu yana eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere vazgeçilmez bir alternatif yaratan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, 19 Ekim 2018 Cuma günü geek kültürünün öncü platformu Geekyapar! ve Pub Story iş birliğiyle eğlenceye ve sosyalleşmeye doyum olmayacak bir Yetişkin Gecesi’ne imza atacak.
LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’un belli aralıklarla sadece yetişkinlere özel düzenlediği Yetişkin Gecesi bu kez Geekyapar! ve Pub Story ile birlikte gerçekleşiyor. 19 Ekim 2018 Cuma günü saat 19.30-22.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinliğe katılanlar Pub Story App üzerinden birbirlerine görevler verecek, gecenin sonunda görevleri başarıyla tamamlayan 3 kişiyi ise sürpriz hediyeler bekliyor olacak.
İstanbul’un sosyal hayatına yepyeni bir soluk getiren Pub Story ve geek kültürünün öncü platformu Geekyapar! bu kez LEGOLAND® Discovery Centre’da macera tutkunlarına görevler vererek eğlendirecek.
Yetişkin Gecesi’ne özel hazırlanan bir kurgu ile geeklerin en sevilen isimlerine Imperial March’ı söylemek ya da Darth Vader taklidi yapmak gibi eğlenceli görevleri tamamlayacak olan katılımcılardan en yüksek puan alan üç kişi sürpriz hediyelere de sahip olacak.
Yetişkin Gecesi’ne katılan tüm misafirlerin LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul içerisindeki LEGO® mağazasında yüzde 15 indirim imkanına sahip olacağı, eğlence ve sosyalleşmeyi doruk noktalarda taşıyacak etkinliğin ücreti ise 80 TL.
LEGO tutkunlarına özel olarak kurgulanan eğlence dolu geceye katılmadan önce telefonlarınızı şarj etmeyi ve internetinizi kontrol etmeyi unutmayın!


Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!