-->
Knights Chronicle, Cadılar Bayramı’nı Korkunç Kostümlerle Kutluyor

Knights Chronicle’da Cadılar Bayramı etkinliği başlıyor Knights Chronicle, Cadılar Bayramı’nı 25 Ekim – 7 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştireceği etkinlikle kutluyor. Etkinlikte Esna, Lifa ve Cynthia için Cadılar Bayramı’na özel ‘Korkunç’ kostümler oyuncuları bekliyor. Dünyanın en hızlı gelişen mobil oyun şirketi Netmarble Corp. bugün, Knights Chronicle’ın Cadılar Bayramı Kutlama etkinliğini tanıttı. Etkinlik, 25 Ekim’den 7 […]

26.10.2018 | ulasufuk

Knights Chronicle’da Cadılar Bayramı etkinliği başlıyor

Knights Chronicle, Cadılar Bayramı’nı 25 Ekim – 7 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştireceği etkinlikle kutluyor. Etkinlikte Esna, Lifa ve Cynthia için Cadılar Bayramı’na özel ‘Korkunç’ kostümler oyuncuları bekliyor.
Dünyanın en hızlı gelişen mobil oyun şirketi Netmarble Corp. bugün, Knights Chronicle’ın Cadılar Bayramı Kutlama etkinliğini tanıttı. Etkinlik, 25 Ekim’den 7 Kasım’a kadar sürecek.
Etkinlik süresince Knights Chronicle oynayan her kullanıcıya Knights Chronicle’dan SSR Seviye Kahraman ‘Esna’ hediye edilecek. Ayrıca Cadılar Bayramı Kostümü ‘Korkunç Succubus Esna’ dükkandan 1 kristal karşılığı alınabilir.
Oyuncular Esna’nın kostümünün yanı sıra Lifa ve Cynthia’nın da Cadılar Bayramı kostümlerine sahip olabilir. Korkunç Kedi Lifa ve Korkunç Cadı Cynthia oyuncuları bekliyor.
Ayrıca, oyuncular Zor Zindan’ı oynayarak ‘Bal Kabağı’ alabilir ve eşyaları çağırmak için Bal Kabaklarını kullanabilir.
140 ülkede oynanabilen Knights Chronicle hakkında daha fazla bilgi için, lütfen http://knightsgbweb.netmarble.com/ ve (mobirum adresi) adresini ziyaret edin.


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!