-->
Fortnite’ın Dünyayı Kurtar Modu Ücretsiz Olma Yolunda

Epic Games Fortnite’ın tek kişilik modu olan Dünyayı Kurtar ile ilgili geliştirme çalışmaları hakkında bilgi verirken bu modun ücretsiz olması için çalışmaların devam ettiğini açıkladı. O zamana kadar beklemek istemeyen oyuncular içinse firma, çeşitli paketlerde %50 indirim yaptı! Epic Games, tüm dünyada 125 milyondan fazla oyuncusu olan oyunu Fortnite’ı geliştirmeye ara vermiyor. Firma yayınladığı bir […]

24.10.2018 | ulasufuk

Epic Games Fortnite’ın tek kişilik modu olan Dünyayı Kurtar ile ilgili geliştirme çalışmaları hakkında bilgi verirken bu modun ücretsiz olması için çalışmaların devam ettiğini açıkladı. O zamana kadar beklemek istemeyen oyuncular içinse firma, çeşitli paketlerde %50 indirim yaptı!

Epic Games, tüm dünyada 125 milyondan fazla oyuncusu olan oyunu Fortnite’ı geliştirmeye ara vermiyor. Firma yayınladığı bir açıklamayla oyunun tek kişilik modu olan Dünyayı Kurtar ile ilgili geliştirme süreçlerine ışık tutarken, gelecekte bu modu da “Battle Royale” modu gibi ücretsiz yapmayı planladığını belirtti. Firma, geliştirici ekibin oyunculara daha iyi bir oyun deneyimi sunmak için oyunun arayüzünde ve karakter sisteminde de bir takım değişikliklerin yolda olduğunu açıkladı.

Daha Temiz Bir Arayüz

Yapılan açıklamada önümüzdeki günlerde oyunda çok daha “cilalanmış” ve temiz bir arayüz bulunacağı belirtilmekte. Epic Games bu yılın başlarında çanta menüsünü görünür ve ulaşılabilir bir yere taşıyarak kullanıcı dostu arayüz geliştirmelerinin ilk sinyallerini vermişti. İlerleyen günlerde menü seçeneklerinin çok daha kolay ulaşılabilir bir yapıya bürüneceği, tüm güncellemeler tamamlandığında ise oyun akışını bozmadan menü seçeneklerine erişim sağlamayı hedeflediklerini belirten firma, üzerinde çalıştıkları geliştirmeleri önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş kullanıcılarla paylaşmaya başlayacaklarının altını çizdi.

Yeni Karakter Sistemi

Geliştiriciler karakter sistemine de el atarak kahraman dizilimini özelleştiren ve kullanıcılara daha fazla opsiyon veren bir sisteme geçiş yapacaklarını ifade ediyorlar. Artık oyuncular üç değil toplam altı kahraman yuvasına sahip olacak, kontrol ettikleri ana kahramanı seçtikten sonra diğer beş kahramanlarıyla da sahip olacakları avantajları ve özellikleri belirleyecekler. Epic Games bu geliştirmeyle oyuncuların oluşturabilecekleri dizilim çeşitliliğini daha da genişletmeyi hedeflediklerini belirtiyor.

Dünyayı Kurtar Modu Ücretsiz Olmaya Hazırlanıyor!

Fortnite’ın Battle Royale modu tüm dünyada fenomen haline gelmeden önce Fortnite hayatına yalnızca Dünyayı Kurtar moduyla başlamıştı. Renkli görsel tasarımı ve eğlenceli oynanışıyla dikkat çeken oyun kısa zamanda kendi hayran kitlesini yaratmıştı. Oyunun sonradan eklenen Battle Royale modunun kısa sürede dünyanın en çok oynanan oyunlardan biri olsa da Epic Games Dünyayı Kurtar modunu geliştirmeye ara vermedi. Firma bu konuda yayınladığı blog yazısında bu mod üzerindeki çalışmalarına dair detaylı bilgiler verdi. Her ne kadar bu sene içinde olmayacağı belirtilse de firma bu modun ücretsiz olması için çalışmaların tam gaz devam ettiğinin altını çizdi.

Yeni gelişmelerin tamamı hakkında daha detaylı bilgi için https://www.epicgames.com/fortnite/tr/news/save-the-world-state-of-development—october-2018 adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.