-->
Fitness Boxing, 21 Aralık 2018’de Nintendo Switch’e Geliyor

Popüler şarkıların enstrümantal versiyonlarıyla hareket ederken boks hareketleri öğrenebilirsiniz. Koltuktan kalkıp harekete geçme zamanı! 21 Aralık 2018’de çıkacak Fitness Boxing oyununda box temalı antrenmanlara katılarak boks yapmayı öğrenebilirsiniz. Nintendo Switch Joy-Con kumandalarını kavrayıp yumruk atarak, zigzag çizerek ve çömelerek tüm vücudunuzu çalıştıracaksınız. İlave spor ekipmanlarına gerek yok! Fitness Boxing günlük eğitimi 10-40 dakika arasında değişiyor […]

11.10.2018 | ulasufuk

Popüler şarkıların enstrümantal versiyonlarıyla hareket ederken boks hareketleri öğrenebilirsiniz.

Koltuktan kalkıp harekete geçme zamanı! 21 Aralık 2018’de çıkacak Fitness Boxing oyununda box temalı antrenmanlara katılarak boks yapmayı öğrenebilirsiniz.
Nintendo Switch Joy-Con kumandalarını kavrayıp yumruk atarak, zigzag çizerek ve çömelerek tüm vücudunuzu çalıştıracaksınız. İlave spor ekipmanlarına gerek yok!
Fitness Boxing günlük eğitimi 10-40 dakika arasında değişiyor ve hem düşük hem de yüksek yoğunluklu seçenekler sunuyor. Farklı bir grup eğitmen arasından seçim yaptıktan sonra, görünümlerini antrenör kıyafetleriyle kişiselleştirebilirsiniz. Oyun, yaklaşık vücut kitle indeksine (BMI) dayalı yakılan kaloriyi tahmin edebilir. Fitness yolculuğunuza devam ederken, daha fazla şarkı kazanabilirsiniz ve ayrıca daha zorlayıcı eğitimler alabilirsiniz.
Ayrıca, iki oyunculu modda, bir arkadaş ya da aile üyesi ile birlikte oyun oynayabilir ya da birer Joy-Con kullanarak sanal bir boks ringinde yüzleşebilirsiniz.
Nintendo Switch sisteminin portatif özelliği sayesinde, Fitness Boxing evde TV modunda veya masa üstü modda hareket halindeyken oynanabilir.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!