-->
En Yeni PS4 Oyunları Uygun Fiyatlarla n11.com’da Satışta!

PS4 sahiplerinin kaçırmaması gereken oyunlar n11.com’da Oyun severlerin uzun zamandan beri heyecanla beklediği en yeni PS4 oyunları, n11.com’da indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. PS Fifa 19’dan PES 2019’a, Tomb Raider’dan Spider Man’e kadar birçok popüler oyun n11.com’da. PS4 sahiplerinin kaçırmaması gereken oyunlar n11.com’da satışa sunuluyor. EA Sports tarafından geliştirilen futbol oyunu serisi FIFA’nın yeni oyunu PS […]

05.10.2018 | ulasufuk

PS4 sahiplerinin kaçırmaması gereken oyunlar n11.com’da

Oyun severlerin uzun zamandan beri heyecanla beklediği en yeni PS4 oyunları, n11.com’da indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. PS Fifa 19’dan PES 2019’a, Tomb Raider’dan Spider Man’e kadar birçok popüler oyun n11.com’da.

PS4 sahiplerinin kaçırmaması gereken oyunlar n11.com’da satışa sunuluyor. EA Sports tarafından geliştirilen futbol oyunu serisi FIFA’nın yeni oyunu PS FIFA 19’un yanı sıra uzun süren bir bekleyişin ardından piyasaya çıkan Shadow of the Tomb Raider da n11.com’da oyun hayranlarının beğenisine sunuluyor. Beyazperdede kapalı gişe oynayan Örümcek Adam yeni oyunuyla çok sevilen Marvel kahramanını oyun dünyasına taşırken, duyurulduğundan bu yana en çok beklenen oyunlardan biri olan ve eleştirmenlerden de tam not alan Marvel’s Spider-Man de n11.com vitrinlerine tırmanıyor.

Futbol sevenler n11.com’da buluşuyor

PS4 FIFA 19’un yanı sıra futbol dünyasını oyun dünyasıyla buluşturan en eski serilerden PES de geliştirilen özellikleriyle PES 2019 adı altında n11.com raflarındaki yerini alıyor. Basketbol severleri de unutmayan n11.com, bir oyundan çok simülasyon gibi görülen NBA 2K19 serisinin son oyunu olan NBA 2K19 ve Ps4 NBA 2K19 20th Anniversary Edition oyunlarını da indirimli fiyatlarla satışa sunuyor.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!