-->
Black Desert Cadılar Bayramı’nda Yine Dopdolu!

Cadılar Bayramı etkinlikler ve hediyelerle geldi. ⦁ Türkiye’nin MMORPG Oyunu Black Desert, Cadılar Bayramı’nı özel etkinlikler ve kostümlerle kutluyor! ⦁ Şeker ya da Şaka! Cadılar Bayramı Kabusu Hayalet canavar Spook, seviyelere özel güçlerle Black Desert dünyasında korku salıyor. ⦁ Cadılar Bayramı’nın Cadıları, Balkabağı ve özel hediye kutularıyla oyunda! ⦁ Mirumok Bekçisi Offin kendisine kafa tutacak […]

25.10.2018 | ulasufuk

Cadılar Bayramı etkinlikler ve hediyelerle geldi.

⦁ Türkiye’nin MMORPG Oyunu Black Desert, Cadılar Bayramı’nı özel etkinlikler ve kostümlerle kutluyor!
⦁ Şeker ya da Şaka! Cadılar Bayramı Kabusu Hayalet canavar Spook, seviyelere özel güçlerle Black Desert dünyasında korku salıyor.
⦁ Cadılar Bayramı’nın Cadıları, Balkabağı ve özel hediye kutularıyla oyunda!
⦁ Mirumok Bekçisi Offin kendisine kafa tutacak kahramanları bekliyor!
Türkiye’nin en beğenilen MMORPG oyunu Black Desert Online, Cadılar Bayramı’nı birbirinden özel etkinlik ve kostümlerle kutluyor. 17 Ekim’de başlayan bu özel içerikler, 31 Ekim bakımına kadar devam edecek. Özel kostümleriyle yerlerini alan cadılar, sadece bu dönemde maceracılarla buluşuyor. Cadılar Bayramı Kabusu Hayalet Canavar Spook ise her yerde ortaya çıkabileceği gibi herkes için tehdit oluştruyor. Spook’u bulan ve yenmeyi başaran kahramanları ise özel ödüller bekliyor.

Türkiye’nin en beğenilen MMORPG oyunu Black Desert Online, Cadılar Bayramı’nı birbirinden özel etkinlik ve kostümlerle kutlamaya hazırlanıyor. Cadılar Bayramı kutlamaları, Balkabağı ve özel hediye kutularıyla kahramanlara keyifli anlar yaşatmanın yanı sıra her gün 2 kere ortaya çıkan Kara Cadı Isabella’yı yenen kahramanlar, özel hediye kutularına kavuşacak. Ayrıca özel görevleri yerine getirenler Cadılar Bayramı’na özel Korkuluk Maskesinin ve kıyafetlerin de sahibi olabilecek.

Gölgelerin arasında bir gardiyan Mirumok’u bekliyor…
Kendisine kim kafa tutabilir? Kendisini kim yenebilir? Böylesi güçlü bir yaratığı tek başına alt etmek imkansız! Loncalar kahramanlarını bir araya toplarsa ancak Mirumok Bekcisi Offin’i dize getirebilir! Black Desert Online’ın en güçlü yaratıklarından Offin, muhteşem ödülleri ve kahramanları zorlayan savaşıyla sizi bekliyor!

Black Desert Online dünyasında Cadılar Bayramı kutlamalarına ve özel etkinliklere katılarak keyifli anlar yaşayabilirsiniz!



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!