-->
Basketball Live Mobile Şimdi iOS’ta!

Türkiye’nin Yerli Oyun Geliştiricisi reeder Games Studio’dan Bir Yenilik Daha: Basketball Live Mobile şimdi iOS’ta! Türkiye’nin teknoloji markası reeder’ın Anadolu’nun genç yeteneklerinin yer aldığı oyun geliştirme ekibi reeder Games Studio, Basketball Live Mobile oyununu daha geniş kitlelere yaymak için çalışmalarına devam ediyor. Oyunun Android sürümünden sonra iOS sürümü de yayınlandı. Yenilikçi teknoloji ürünlerini Türkiye’deki fabrikasında […]

23.10.2018 | ulasufuk

Türkiye’nin Yerli Oyun Geliştiricisi reeder Games Studio’dan Bir Yenilik Daha:

Basketball Live Mobile şimdi iOS’ta!

Türkiye’nin teknoloji markası reeder’ın Anadolu’nun genç yeteneklerinin yer aldığı oyun geliştirme ekibi reeder Games Studio, Basketball Live Mobile oyununu daha geniş kitlelere yaymak için çalışmalarına devam ediyor. Oyunun Android sürümünden sonra iOS sürümü de yayınlandı. Yenilikçi teknoloji ürünlerini Türkiye’deki fabrikasında üreten reeder, mobil oyun pazarında da yerli çözümleri ile Türkiye’deki oyunseverlerin dikkatini çekiyor.

150 binden çok kişi tarafından indirilen ve gün içinde 1000’den fazla maç oynanan Basketball Live Mobile’ın Android sürümünden sonra iOS sürümü de yayınlandı. Tokyo, İstanbul, Las Vegas gibi farklı şehir seçimleri ile her an yüzlerce aktif oyuncudan biri ile eşleşip maç yapabilme imkanı sunulan oyunda, lig usulü maçlar için şans, güç ve yetenek satın alınabiliyor. Basketball Live Mobile (BLM) ayrıca ödüllü turnuvalarda tablet de kazandırıyor.

reeder’ın yüzde 100 yerli ve milli ekibi reeder Games Studio tarafından üretilen oyunda, reeder telefon ve tablet kullanıcıları reederID üzerinden kayıt oldukları an, doğrudan oyunda kullanabilecekleri 10 bin altının sahibi oluyor.

1 buçuk milyonun üzerinde kullanıcısı olan BLM, android ekosisteminden sonra iOS’ta da değer katmaya devam ediyor. IOS ve Android işletim sistemine sahip oyunseverlerin birbirleri ile eşleşebildiği oyunda, günlük 600’den fazla maç yapılıyor.

Basketball Live aynı zamanda muhteşem hediyeler de dağıtıyor. Oyuncunun elindeki topu basket potasından atması mantığına dayanan oyunda en yüksek skoru yapanlar reeder’dan ödül kazanabilecek. Üst düzey üç boyutlu grafiklere sahip olan oyunda farklı modlar, farklı oyuncularla internet üzerinden karşılaşma yapabilme, oynadıkça yeteneklerin gelişmesi ve topların bile güncellenebilmesi gibi özellikler yer alıyor.

Mobilde oyna, gerçeğini izle: Biletix’ten 200 TL’lik çek hediye

Bol ödüllü basket uygulaması Basketball Live Mobile her ay birbirinden sürpriz fırsatlar sunuyor. Euroleague heyecanı sürerken, basketbol severler, uygulama ile maç öncesi atışlarını geliştiriyor. Bu ay, @reeder.tr Instagram sayfasını takip eden ve 3 arkadaşını hikayesinde Basketball Live Mobile düellosuna davet edenler, 200 TL değerinde Biletix hediye çekinin sahibi olma fırsatı yakalıyor.

Mayıs ayında reeder Games Studio tarafından geliştirilen BLM’nin Android sürümü, kullanıma sunulduğu ilk haftada NBA Live gibi rakiplerini geride bırakarak Google Play uygulama mağazasındaki Trendler bölümünde dördüncü sıraya yerleşmişti. Daha ilk haftasında 7’den 77’ye herkes tarafından tercih edilen oyun günde 6 saate varan sürelerle oynanmıştı.

Basketball Live Mobile App Store bağlantısı:

https://itunes.apple.com/us/app/basketball-live-mobile/id1435609427?mt=8

Google Play bağlantısı: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.reedergame.basketballlivemobile&rdid=com.reedergame.basketballlivemobilec



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.