-->
Bahçeşehir SuperMassive’in Dünya Şampiyonası Yolculuğu Devam Ediyor

Temsilcimiz, Dünya Şampiyonası ön eleme grubunu ikinci sırada tamamladı 2018 Türkiye Büyük Finali Şampiyonu Bahçeşehir SuperMassive, Kore’de gerçekleşen League of Legends Dünya Şampiyonası ön eleme aşamasında B grubunu ikinci sırada tamamladı. Gruplarında ilk iki sırada yer alan ekiplerin Eleme Aşamasına yükseldiği turnuvada, temsilcimizin bir sonraki rakibi LMS (LoL Master Series) temsilcisi G – Rex takımı […]

06.10.2018 | ulasufuk

Temsilcimiz, Dünya Şampiyonası ön eleme grubunu ikinci sırada tamamladı

2018 Türkiye Büyük Finali Şampiyonu Bahçeşehir SuperMassive, Kore’de gerçekleşen League of Legends Dünya Şampiyonası ön eleme aşamasında B grubunu ikinci sırada tamamladı. Gruplarında ilk iki sırada yer alan ekiplerin Eleme Aşamasına yükseldiği turnuvada, temsilcimizin bir sonraki rakibi LMS (LoL Master Series) temsilcisi G – Rex takımı oldu.

Bu yıl Kore’de gerçekleştirilen ve 12 bölgeden 24 takımın mücadele ettiği Worlds 2018’de Ön Eleme Aşaması grup maçları tamamlandı. Gruplarında ilk iki sırayı alan ekiplerin bir üst tura yükseldiği aşamada, son sıradaki takımlarsa evlerinin yolunu tuttu. TBF 2018 Şampiyonu unvanıyla Şampiyona’da ülkemizi temsil eden Bahçeşehir SuperMassive, ikinci gün oynadığı maçlar sonucunda liderliği adeta elinden kaçırsa da grup ikinciliğiyle Eleme Aşaması’na yükselmeyi başardı.

İlk hedef dünyanın en iyi 16 takımı arasında yer almak

Eleme aşaması için çekilen kurada temsilcimiz Bahçeşehir SuperMassive’in rakibi, D grubunu birinci sırada tamamlayan, Asya’lı temsilci G – Rex oldu. Temsilcimiz, 7 Ekim Pazar günü saat 11.00’da Dünya Şampiyonası grup aşamasına katılacak olan takımı belirlemek üzere G-Rex ile karşı karşıya gelecek. 5 maç üzerinden oynanacak seride galibiyete ulaşan taraf, dünyanın en iyi 16 takımı arasında yer alarak büyük kupa için mücadele edecek.

Bahçeşehir SuperMassive’in bu büyük sınavı ve eleme aşamasının tüm karşılaşmaları watch.tr.lolesports.com adresi üzerinden canlı olarak yayınlanacak.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.