-->
Alman Oyuncu Ekipmanları Markası Sharkoon Türkiye’de!

Arena, dünyanın lider oyuncu ekipmanları markası Sharkoon’un Türkiye dağıtıcısı oldu. Dünya çapında 40 ülkede bulunan Sharkoon’un, özenle tasarlanmış masa üstü kasalarından, güçlü oyuncu ekipman ve depolama çözümlerine kadar tüm ürünleri Türkiye’de satışa sunulacak “Türkiye’nin Teknoloji sağlayıcısı” Arena, ekipman-kasa ve depolama alanlarında dünyanın en önemli markalarından olan Sharkoon’un Türkiye distribütörü oldu. Dünya çapında 40 ülkede bulunan, […]

26.10.2018 | ulasufuk

Arena, dünyanın lider oyuncu ekipmanları markası Sharkoon’un Türkiye dağıtıcısı oldu. Dünya çapında 40 ülkede bulunan Sharkoon’un, özenle tasarlanmış masa üstü kasalarından, güçlü oyuncu ekipman ve depolama çözümlerine kadar tüm ürünleri Türkiye’de satışa sunulacak

“Türkiye’nin Teknoloji sağlayıcısı” Arena, ekipman-kasa ve depolama alanlarında dünyanın en önemli markalarından olan Sharkoon’un Türkiye distribütörü oldu. Dünya çapında 40 ülkede bulunan, 13 kategoride bünyesinde 250’den fazla model barındıran Sharkoon Arena ile pazara girecek. 2003 yılında Almanya’da kurulan şirketin özenle tasarlanmış kasalarından, güçlü oyuncu ekipman ve depolama çözümlerine kadar tüm ürünleri satışa sunulacak.

Sharkoon ürünleri, sadece en iyi performans, kullanıcı dostu ve ‘Almanya’da tasarlanmış’ olma özelliğiyle değil aynı zamanda fiyat/performans oranına da önem veren bir marka olarak biliniyor. Coşkulu oyuncuları ve PC kullanıcılarını hedefleyen Sharkoon’un aldığı sayısız editoryal ödüller de ürünlerinin kalitesini doğruluyor.

Arena Bilgisayar Pazarlama Direktörü Deniz Aktan, Sharkoon ürünlerinin profesyonel oyuncular tarafından büyük ilgi göreceğini belirtiyor.

Daha fazla bilgi ve ürünler için:https://www.sharkoon.com/



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!