-->
Türkiye’nin İlk Oyuncu Telefonu Honor Play Türkiye’ye Geliyor

Akıllı telefon dünyasının genç ve trendy markası Honor’un oyunculara yönelik geliştirdiği cep telefonu Honor Play, Türkiye pazarına giriş yapıyor. 6.3 inçlik ekranı, GPU Turbo desteği ile göz kamaştıran telefon, Türkiye’deki ilk oyuncu telefonu olma özelliğini taşıyor. Honor Play, Eylül ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulacak. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan, genç ve trendy akıllı telefon markası Honor tarafından […]

07.09.2018 | ulasufuk

Akıllı telefon dünyasının genç ve trendy markası Honor’un oyunculara yönelik geliştirdiği cep telefonu Honor Play, Türkiye pazarına giriş yapıyor. 6.3 inçlik ekranı, GPU Turbo desteği ile göz kamaştıran telefon, Türkiye’deki ilk oyuncu telefonu olma özelliğini taşıyor. Honor Play, Eylül ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulacak.

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan, genç ve trendy akıllı telefon markası Honor tarafından oyun tutkunları için özel olarak geliştirilen Honor Play, Türkiye’de de satışa sunuluyor. Türkiye’de satışa sunulacak olan ilk oyuncu telefonu olan Honor Play, Eylül ayından itibaren satış noktalarındaki yerini alacak. 30 Ağustos’ta global lansmanı yapılan telefon, kısa bir süre içinde Türkiye pazarında satışa sunulacak.

ACAYİP HIZLI, ACAYİP AKILLI

Performans sınırlarını zorlayan Honor Play, yüksek hızlı ve 8 çekirdekli Kirin 970 yonga seti güç alıyor. 6.3 inç 1080 x 2340 piksel çözünürlük sunan devasa bir ekran, 8 çekirdekli Kirin 970 işlemci, EMUI 8.1 arayüzü, Android 8.1 işletim sistemi, oyunlarda üstün performans sunan GPU Turbo teknolojisi, AI 4D Smart Shock, AI 3D Histen ses teknolojilerine sahip olan Honor Play, 16 + 2 MP çözünürlük sunan yapay zeka destekli çift kamerası ile her türlü beklentiyi rahatlıkla karşılıyor.

Şimdi Oyun Zamanı

Mobil oyun tutkunları için özel olarak geliştirilen Honor Play, oyunlarda yüksek performans optimizasyonu sunan GPU Turbo özelliği, gerçek zamanlı görüntü ve ses tanıma teknolojisi SmartShock 4D, Histen 3D ses teknolojisi ile oyuncular için ultra geniş 3D ses desteği, Gaming Suite ile herkes için profesyonel bir oyun deneyimi ile ‘şimdi oyun zamanı’ diyor. Oyuncuların hızlı ve akıllı takım arkadaşı olacak Honor Play, oyunlardaki deneyimi üst düzey hale getirmek için özel olarak tasarlandı.

SmartShock ile 4D Oyun Deneyimi

Honor Play’de bulunan SmartShok teknolojisi yapay zeka AI desteği ile oyunlarda gerçek zamanlı görüntü ve ses tanıma özelliği sayesinde yaklaşan düşman ve silah ateşi yönüne göre 30 farklı senaryoda titreşim sunuyor. Benzer şekilde oyunlarda tetiği çekerken geri tepme hissini de veren titreşim özelliği olan 4D AI SmartShock ve oyun içi bildirim ve 30 farklı oyun senaryoları ile 10 mod ve silah seçeneklerini kapsıyor. Bu 4D oyun deneyimi hali hazırda popüler Battle Royale oyunu PUBG’de kullanılabiliyor. Önümüzdeki günlerde gelecek bir güncelleme ile daha fazla oyunda 4D deneyimi sunulacak.

GPU Turbo Desteği

GPU Turbo, bir donanım yazılımı entegre grafik işleme hızlandırma teknolojisi ve oyunlarda üst düzey performans sağlamak üzere geliştirildi. Alt katman sistemindeki geleneksel grafik işleme çerçevesini yeniden yapılandırır ve kullanıcı deneyimini büyük ölçüde geliştirir. Grafik işleme alanında keşif ve birikimden sonra, Huawei ve Honor, grafik işleme verimliliğini yüzde 60 oranında iyileştirme ve SoC (System on Chip) enerji tüketimini yüzde 30 oranında azaltarak, sınırlarını aşan bir teknolojik yenilikler gerçekleştirdi. Akıllı telefon performansı ve enerji tüketimi arasındaki dengeyi sağlar.

Ayrıca, daha fazla işleme yeteneği ile Honor cihazları, mobil oyun uygulaması HDR (Yüksek Dinamik Aralık) görüntülemeyi desteklemese bile, GPU Turbo ile olağanüstü grafik kalitesi elde edebilir.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!