-->
Star Trek Online Güncellemesi Age of Discovery 9 Ekim’de Başlıyor

Age of Discovery için geri sayım başladı! CBS All Access’in popüler TV dizisi Star Trek: Discovery’ye dayanan Star Trek Online’ın çok parçalı macerasının 9 Ekim’de PC’ye, ileri bir tarihte de konsollara çıkması planlanıyor. İlk kez olmak üzere oyuncular kendi Discovery dönemi Federasyon Kaptanlarını oluşturup, onu Yıldız Filosu Akademisi Öğrencisi Sylvia Tilly (seslendiren: Star Trek: Discovery’den […]

26.09.2018 | ulasufuk

Age of Discovery için geri sayım başladı! CBS All Access’in popüler TV dizisi Star Trek: Discovery’ye dayanan Star Trek Online’ın çok parçalı macerasının 9 Ekim’de PC’ye, ileri bir tarihte de konsollara çıkması planlanıyor. İlk kez olmak üzere oyuncular kendi Discovery dönemi Federasyon Kaptanlarını oluşturup, onu Yıldız Filosu Akademisi Öğrencisi Sylvia Tilly (seslendiren: Star Trek: Discovery’den Mary Wiseman) ile birlikte bir göreve gönderebilecekler. Age of Discovery’nin ilk kısmı aynı zamanda yepyeni bir Discovery rehberini, iki bölümü, ek Reputation Tier’ını, yeni bir Task Force Operation’ı ve başka yeni oynanış özelliklerini getiriyor.

Ekim güncellemesi Age of Discovery’nin en başına damgasını vuruyor. Bu sonbaharda ilk kısım çıktıktan sonra Star Trek Online, Star Trek: Discovery evrenini keşfetmeyi bir dizi yeni güncelleme ile sürdürerek oyuncuların diziden tanıdığımız daha da çok karakteri, yıldız gemisini ve meşhur yerleri keşfetmesine olanak sağlayacak. Age of Discovery’nin yaklaşan çıkışı hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için lütfen Star Trek Online’ın https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online… ziyaret edin.

Star Trek Online: Age of Discovery basın içerikleri: https://perfectworld.box.com/v/STOAgeofDiscoveryAnnounce



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!