-->
reeder’dan Öğrencilere Özel Okula Dönüş Kampanyası

Türkiye merkezli teknoloji firması reeder, okullar açılırken her öğrenciye uygun teknolojik çözümler sunuyor. reeder’da eğitime destek için tablet bilgisayarlar, hafif ve güçlü bilgisayarlar ve öğrencilerin iletişim ihtiyaçlarını karşılayacak cep telefonları bulunuyor. Okula dönüş için özel bir kampanya da düzenleyen reeder, tüm tabletlerde yüzde 10 indirim imkanı sunuyor. Hayatımızın her anına giren teknoloji, eğitimde de yoğun […]

19.09.2018 | ulasufuk

Türkiye merkezli teknoloji firması reeder, okullar açılırken her öğrenciye uygun teknolojik çözümler sunuyor. reeder’da eğitime destek için tablet bilgisayarlar, hafif ve güçlü bilgisayarlar ve öğrencilerin iletişim ihtiyaçlarını karşılayacak cep telefonları bulunuyor. Okula dönüş için özel bir kampanya da düzenleyen reeder, tüm tabletlerde yüzde 10 indirim imkanı sunuyor.

Hayatımızın her anına giren teknoloji, eğitimde de yoğun olarak kullanılıyor. Teknoloji ürünleriyle Türkiye pazarında önemli bir yeri olan reeder, eğitim gören tüm öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek teknolojik çözümleriyle eğitim hayatına destek olmaya devam ediyor. Bu çözümler arasında dizüstü bilgisayardan, tablete, telefondan aksesuara kadar birçok seçenek yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Samsun’da telefon fabrikasını açan reeder, yerli telefondan sonra akıllı saat gibi cihazlarla kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

Öğrencilere özel indirim kampanyası

Yeni eğitim ve öğretim yılını özel bir kampanya ile karşılayan reeder, tüm tablet modellerinde yüzde 10 indirim imkanı sunuyor. Bu özel kampanya ile reeder’ın birbirinden güzel tablet bilgisayarları yüzde 10 indirimle satın alınabiliyor.

Eğitime tablet desteği: reeder M7 Go

7 inç boyutunda bir ekranı bulunan M7 Go, günlük ihtiyaçları karşılama anlamında fazlasıyla başarılı bir tablet. Oyun oynamadan film izlemeye, Sanal Gerçeklik uygulamalarından sosyal medyaya kadar birçok farklı alanda kullanım imkanı sunan tablet, güçlü donanım özellikleriyle zorlanmıyor. Uygun fiyatı ile dikkat çeken model 4 çekirdekli 1.3 GHz gücünde MT8167 işlemcisi, 1 GB RAM, 1024 x 600 piksel 7 inç çözünürlüklü IPS ekranı ve Android 7.0 işletim sistemi ile beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

Öğrencilerin en iyi arkadaşı: W14i Slim Book

Teknoloji dendiğinde akla ilk gelen cihazlardan olan bilgisayarlar eğitim dünyasının vazgeçilmez unsurlarından biri. reeder W14i Slim Book, öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı. 14 inç büyüklüğünde ekranı, Intel’in 4 çekirdekli N3450 işlemcisi, 4 GB RAM / 32 GB depolama seçeneği ve sadece 1.44 kg ağırlığı ile öğrencilerin gözdesi olmaya aday. 10.000 mAh gücündeki pili ile uzun saatler boyunca kullanım imkanı sunan bilgisayar hafif ve günlük ihtiyaçları fazlasıyla karşılamak isteyen öğrencilerin bir numaralı tercihi olacak.

Öğrencilere telefon seçeneği: P12 Curve

reeder’ın en yeni telefonu P12 Curve, gelişmiş donanım özellikleri ile öğrenci dostu bir model. 5.5 inç IPS ekranı, 4 çekirdekli işlemcisi, 4 GB RAM, 64 GB depolama seçeneği, 13 ana, 8 Megapiksel ön kamerası, 4500 mAh pil gibi özellikleriyle dikkat çeken bir model olan P12 Curve aynı zamanda parmak izi okuyucu ile ek güvenlik özellikleri sunuyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!