-->
Red Bull Oyun Meydanı GameX’e Renk Katacak

Türkiye’nin en büyük uluslararası dijital oyun ve eğlence fuarı GameX, 6-9 Eylül 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Red Bull da GameX’de yer alan ‘Red Bull Oyun Meydanı’nda oyun tutkunlarına özel fırsatlar sunacak. Popüler yayıncılarla Twitch üzerinden de yayınlar gerçekleşecek, ayrıca alanda gelecek hafta Marmaris’te düzenlenecek Dünya Ralli Şampiyonası’na özel ‘mini ralli’ […]

06.09.2018 | ulasufuk

Türkiye’nin en büyük uluslararası dijital oyun ve eğlence fuarı GameX, 6-9 Eylül 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Red Bull da GameX’de yer alan ‘Red Bull Oyun Meydanı’nda oyun tutkunlarına özel fırsatlar sunacak. Popüler yayıncılarla Twitch üzerinden de yayınlar gerçekleşecek, ayrıca alanda gelecek hafta Marmaris’te düzenlenecek Dünya Ralli Şampiyonası’na özel ‘mini ralli’ oynanabilecek. Yarış simülatöründe birinci olanlar ise Rally Turkey’i yerinde takip edecek. Ferman Akgül’ün de Pazar günü yer alacağı Oyun Meydanı’na https://www.redbull.com/tr-tr/red-bull-oyun-meydani adresinden kayıt yapılabiliyor.

Dünya çapında milyonların takip ettiği dijital oyun dünyası, Türkiye’de de Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde zirve yapacak. Her sene binlerce kişinin ziyaret ettiği GameX Oyun Fuarı, bu sene 6-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Oyun dünyasının nabzını takip eden Red Bull da özel etkinlikleriyle fuardaki yerini alacak.

Dört gün boyunca yayınlarıyla ve konuk ettiği yayıncılarla fark yaratacak Red Bull Oyun Meydanı, oyunseverlere özel deneyimler yaşatacak. Hz Yasuo & YokBeOlm, Necati “zeoNNN” Akçay, Mervan Tepelioğlu & Unlost TV, Theokoles gibi isimler ile canlı yayınlar yapılacak. Ziyaretçilere özel turnuvaların yer aldığı alandan fuara gidemeyenler için https://www.twitch.tv/redbullesportstr adresinden canlı yayınlar yapılacak.

Ferman Akgül CS:GO oynayacak

Oyun dünyasına yakınlığıyla bilinen Manga grubunun solisti Ferman Akgül de Red Bull Oyun Meydanı’na gelecek ve CS:GO oynayacak. Hayranlarıyla zaman geçirecek olan Akgül, mini de bir konser verecek.

Mini ralli ve yarış simülatörü nefes kesecek

Sürprizler bununla sınırlı kalmayacak. Oyunseverler Red Bull Oyun Meydanı’nda PUBG, CS:GO gibi oyunların turnuvasına katılabilecek. Gelecek hafta Marmaris’te düzenlenecek Dünya Ralli Şampiyonası’na özel de ‘mini ralli’ heyecanı yaşanacak. Yarış simülatörü ise genç rallicileri bekliyor. Oyunda birinci olan kullanıcılar Rally Turkey’e katılma şansı elde edecek. Kayıtlar https://www.redbull.com/tr-tr/red-bull-oyun-meydani adresinden yapılabiliyor.

RED BULL OYUN MEYDANI CANLI YAYIN TAKVİMİ

6 Eylül Perşembe – Hz Yasuo & YokBeOlm

7 Eylül Cuma – Necati “zeoNNN” Akçay

8 Eylül Cumartesi – Mervan Tepelioğlu & Unlost TV

9 Eylül Pazar – Theokoles



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!