-->
PWI’ın 10. Yıldönümünü Kutlamak İçin Çıkardığı Redemption Genişleme Paketi Şimdi Yayında

Perfect World Entertainment’ın En Uzun Soluklu Oyunu, Tüm Aya Yayılan Etkinlikler Ve Tamamen Yeni Bir Genişleme Paketiyle Kutlama Yapıyor Önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe B.V. bugün, PWI’ın onuncu yıldönümü şerefine bir aya yayılan kutlamalar düzenleyeceğini ve en son genişleme paketi Redemption’ı yayınlayacağını duyurdu. 19 Eylül’de yayınlanacak olan Redemption, dinamik görseller güncellemesi, yeni […]

20.09.2018 | ulasufuk

Perfect World Entertainment’ın En Uzun Soluklu Oyunu, Tüm Aya Yayılan Etkinlikler Ve Tamamen Yeni Bir Genişleme Paketiyle Kutlama Yapıyor

Önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe B.V. bugün, PWI’ın onuncu yıldönümü şerefine bir aya yayılan kutlamalar düzenleyeceğini ve en son genişleme paketi Redemption’ı yayınlayacağını duyurdu. 19 Eylül’de yayınlanacak olan Redemption, dinamik görseller güncellemesi, yeni bölgeler, 6. Boundary katmanı, bir Dungeon Bestiary, Sacred Realm Phantom mini-boss’ları ve daha fazlasını getiriyor. Ayrıca, bugünden Eylül’ün sonuna kadar dünyanın kurtarıcıları, giriş bonuslarının yanı sıra etkinliğe özel ödüllerin tadını çıkarabilecekler. Özel ödüller arasında efsunlar, taşlar ve oyuncuların gözdesi olan ender binekler var.

  1. yıldönümü infografiki dahil, Redemption basın içerikleri: https://perfectworld.box.com/v/PWI10-Redemption

Perfect World Entertainment’ın oyun yayınlama kıdemli başkan yardımcısı Yoon Im, açıklamasında “Kuruluşun ardından Perfect World Entertainment ekibinin üzerinde çalıştığı ilk proje olması nedeniyle PWI’ın Kuzey Amerika’daki çıkışının, bizim için özel bir yeri var. On yıl boyunca milyonlarca oyuncu, deneyimlerini paylaşarak, zindanları kuşatarak ve gözde bineklerini sergileyerek PWI’ın büyülü dünyasının tadını çıkarttılar. 10 yıl, bir MMO için önemli bir mihenk taşı ve müdavimlerimizi bu kadar uzun süre desteklemiş olmaktan gurur duyuyoruz.” ifadelerinde bulundu.

İlk olarak 2008 eylülü başlarında Kuzey Amerika’da yayınlanan PWI, RPG oynanışına uçuş katan ilk MMO’lardan biriyken, Redemption dahil onlarca güncellemeyle büyüdü. Bu güncelleme, oyunun ışıklandırma ve su efektlerini kapsamlı bir şekilde geliştirerek dünyanın güzel tarzını ortaya çıkartıyor. Görsellerin yanı sıra, tüm seviyelerden oyuncular için eklenen içerik arasında, emektar oyuncular için Royal Sky Boundary ve yeni başlayan veya mevcut oyuncular için tamamen yeni bölgeler ile bir Dungeon Bestiary var. Bestiary oyunculara PWI’ın sayısız boss’u hakkında bilgi ve taktik sağlayarak zindan gruplarına katılmayı hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor.

Mikro sitemizde haftaya çıkacak olan Redemption hakkında bilgi edinebilir ve PWI’ın 10. yılını kutlayabilirsiniz: https://www.arcgames.com/en/events/pwi10

PWI, altı ırk, 12 farklı sınıfıyla emsalsiz bir karakter özelleştirme sistemi ve çok yönlü bir oynanış sunan, nefes kesici bir ücretsiz MMORPG oyunudur. Eskiden beri tanıdığımız Perfect World dünyasının, bir iktidar mücadelesinde yerini alması ve ölümsüz tanrı Pan Gu’nu yarattığı her şeyi yok etmek isteyen, Wraith denen namevt yaratıklara karşı omuz omuza savaşması gerekmektedir. Son derece zengin çevrelerde oyuncular, gökyüzünde özgürce uçabilir, tehlikeli zindanları keşfedebilir, güç ve toprak için çarpıcı PvP savaşlarına katılabilirler. PWI şu anda Arc platformundan indirilebilir. www.PlayPWI.com adresinde ayrıntılı bilgi edinebilir ve ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.