-->
PUBG MOBILE’dan 600 Bin Dolar Ödüllü Turnuva! İlk Şampiyonluk Serisi Geliyor

PUBG MOBILE, İLK ŞAMPİYONLUK SERİSİ ‘STAR CHALLENGE’ İLE REKABETİ ARTIRIYOR Dünya genelinde altı bölgeden seçilen takımlar, şampiyon olup 600 bin dolarlık ödül havuzundan pay almak için mücadele edecekler Tencent Games ve PUBG Corporation (PUBG Corp.) tarafından PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile (PUBG MOBILE) için düzenlenen global bir turnuva olan ‘PUBG MOBILE STAR CHALLENGE’ kayıtları, bugünden itibaren tüm […]

25.09.2018 | ulasufuk

PUBG MOBILE, İLK ŞAMPİYONLUK SERİSİ ‘STAR CHALLENGE’ İLE REKABETİ ARTIRIYOR
Dünya genelinde altı bölgeden seçilen takımlar, şampiyon olup 600 bin dolarlık ödül havuzundan pay almak için mücadele edecekler
Tencent Games ve PUBG Corporation (PUBG Corp.) tarafından PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile (PUBG MOBILE) için düzenlenen global bir turnuva olan ‘PUBG MOBILE STAR CHALLENGE’ kayıtları, bugünden itibaren tüm dünyadaki oyunculara açılıyor. Avrupa, Asya,Kuzey Amerika,Güney Amerika, Japonya/Kore ve Çin’deki takımlar 600 bin dolarlık ödülden pay almak için mücadele edecekler. Şampiyonanın finalleri, 2018 yılının sonunda Dubai’de gerçekleştirilecek.
Samsung Galaxy Note 9 sponsorluğunda düzenlenen ‘PUBG MOBILE STAR CHALLENGE’, ünlüleri, profesyonel oyuncuları ve influencer’ları ilk defa düzenlenecek olan şampiyonlar serisinde bir araya getiriyor. Buna ek olarak, PUBG MOBILE, Samsung Galaxy Apps’ten de indirilebilecek.
Şampiyonaya katılmak için oyuncuların belirtilen yayın platformlarında 1.000’den fazla hayrana ya da takipçiye sahip olması gerekiyor. Buna karşın, oyuncular bu gereksinim olmaksızın dört kişilik takımlar kurarak katılabilirler. Kayıtlar 10 Eylül’de sona ererken, 15.000’den fazla takım başvurusu yapıldı. Detaylı bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.
Altı bölgenin her birinden en yüksek sonuçlar alan 20 takım, ilk aşamada PUBG MOBILE STAR CHALLENGE’ elemelerinde mücadele edecek, kazananlar ise global finallere katılacak. Bölgesel ve global kazanan takımlar 600.000 dolarlık ödülü şu şekilde paylaşacaklar:
  • Global Final Şampiyonu: 200.000 Dolar
  • Üçüncü Takım: 10.000 USD
  • İkinci Takım: 100.000 Dolar
  • Üçüncü Takım: 50.000 USD
  • Bölgesel Final Şampiyonu: 20.000 USD
  • Bölgesel İkinci Takım: 15.000 USD
Kazananlar, nakit para ödüllerine ek olarak PUBG MOBILE resmi içerik ortağı olacaklar. Böylece, PUBG MOBILE yayınları yapmak için promosyon kaynaklarından faydalanabilecekler.
PUBG MOBILE STAR CHALLENGE’a giriş videosunu izlemek için
https://www.youtube.com/watch?v=78IzPPyg6Qc adresini ziyaret edebilirsiniz.
PUBG MOBILE STAR CHALLENGE- AVRUPA FİNALİ bu global turnuvanın ilk ayağı olacak ve 29-30 Eylül tarihlerinde GMT+2 saat diliminde 15:30’da Ukrayna, Kiev’de gerçekleşecek. Daha fazla bilgi için PUBG MOBILE resmi Facebook sayfasını takip edebilirsiniz.
PUBG MOBILE ‘ı App Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!