-->
Paycell Kart ile Oyun Tutkunları İnternet Kazanacak

Oyun severlerin yeni kankası Paycell ‘Banka değil, Kanka’ sloganı ve yenilenen yüzüyle kullanıcısıyla buluşan Paycell Kart, oyun tutkunlarının da kankası olmaya kararlı.  Paycell Kart ile oyunlarda item satın alanlar her 100 TL harcamalarında 500 MB internet kazanacak. Turkcell’in yeni nesil ödeme platformu Paycell, oyun tutkunlarının da “kanka”sı olmaya devam ediyor. Online oyunların olmazsa olmazı ‘item’ […]

18.09.2018 | ulasufuk

Oyun severlerin yeni kankası Paycell

‘Banka değil, Kanka’ sloganı ve yenilenen yüzüyle kullanıcısıyla buluşan Paycell Kart, oyun tutkunlarının da kankası olmaya kararlı.  Paycell Kart ile oyunlarda item satın alanlar her 100 TL harcamalarında 500 MB internet kazanacak.

Turkcell’in yeni nesil ödeme platformu Paycell, oyun tutkunlarının da “kanka”sı olmaya devam ediyor. Online oyunların olmazsa olmazı ‘item’ satın almak artık Paycell Kart ile çok daha kolaylaşıyor. Paycell Kart, kredi kartı kullanmayan ya da yaşı nedeniyle ebeveynlerinin kartını kullanmak zorunda olan genç oyuncular için büyük fırsat sunuyor.

İnternet kazandıran ilk alışveriş kartı

Paycell Kart; satın alındıktan sonra 3 basit adımla kullanılabiliyor. Bir telefon numarasıyla aktive edilen kartın içine para yükleniyor ve yüklenen para kadar harcama yapılabiliyor. Bu nedenle Paycell Kart bütçe kontrolü açısından da büyük kolaylık sağlıyor. Türkiye’nin internet kazandıran ilk alışveriş kartı Paycell Kart, her 100 TL’lik harcamaya da 500 MB internet hediye ediyor. Oyun tutkunları biriktirdikleri MB’ları Paycell uygulaması içerisinden hatlarına tanımlayabiliyor.

En popüler oyunlarda harcayan kazanıyor

Paycell Kart, 30 milyonu aşan oyuncu sayısıyla Türkiye’nin en popüler FPS  oyunu Wolfteam tutkunlarına da özel bir sürpriz sunuyor. Paycell ve Joygame işbirliğinde hazırlanan özel tasarımlı Wolfteam Diriliş Kart alanlar, Wolfteam’de geçerli 100 TL değerinde hediye kazanıyor. Oyun tutkunları ayrıca Paycell Kart ile yapacakları ödemelerde yüzde 15 ekstra “Joypara” sahibi oluyor. Tüm Paycell oyun kartları Turkcell Mağazaları’ndan ve D&R’lardan satın alınabiliyor.

Visa olan her yerde kullanmak mümkün

Paycell Kart ile her yerde hızlı ve güvenli alışveriş yapmak, harcadıkça hediye internet kazanmak çok kolay. Paycell Kart’ını, Turkcell Mağazaları, D&R ve turkcell.com.tr’den alan kullanıcılar, Paycell uygulamasını indirip cep telefonu numarasıyla kolayca eşleştiriyor. Turkcell Mağazaları, Banka ATM’leri, Paycell Uygulaması veya herhangi bir banka hesabından EFT kanalıyla Paycell Kart’a para yüklemek mümkün. Paycell Kartlar tüm dünyada, Visa ağı çerçevesindeki fiziksel ve sanal tüm alışverişlerde güvenle kullanılabiliyor.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz