-->
Oyun Dunyasının Super Kahramanları GameX’de

Tüm dünyada milyonlarca kişiyi tutkuyla peşinden sürükleyen dijital oyun kahramanlarını birebir canlandıran Cosplay sanatçıları GameX 2018’de nefesleri kesiyor. Türkiye Cosplay camiasının sevilen, tanınan ve marka olmuş isimleri ilginç kostümlerle katıldığı fuarda ilgi odağı oldular. Oyun severlerin sürekli fotoğraf çektirdikleri cosplay’ler  İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 9 Eylül Pazar gününe kadar sürecek “GameX 2018 yer […]

07.09.2018 | ulasufuk

Tüm dünyada milyonlarca kişiyi tutkuyla peşinden sürükleyen dijital oyun kahramanlarını birebir canlandıran Cosplay sanatçıları GameX 2018’de nefesleri kesiyor.

Türkiye Cosplay camiasının sevilen, tanınan ve marka olmuş isimleri ilginç kostümlerle katıldığı fuarda ilgi odağı oldular. Oyun severlerin sürekli fotoğraf çektirdikleri cosplay’ler  İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 9 Eylül Pazar gününe kadar sürecek “GameX 2018 yer almayı sürdürecekler.

Birbirinden eğlenceli aktivitelerin, oyun ve eğlence dünyasının lider firmalarının yer aldığı GameX 2018’ye katılmak isteyenler, hafta içi günlük 15 TL’ye, hafta sonu günlük 20 TL’ye, kombine olarak 4 gün için 50 TL’ye veya VIP kombine olarak 100 TL’ye satışa sunulan biletlerini www.biletino.com ve fuarın açık olduğu günler kapı gişesinden temin edebilecekler.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!