-->
MMD, Profesyoneller İçin Tasarlanmış Ekranını Piyasaya Çıkartıyor: Philips 328P6VUBREB ile Üretkenliğinizi Açığa Çıkartın

Canlı, net görüntüler için 4K UHD teknolojisi  Daha geniş bir renk yelpazesi için Ultra Wide-Color  Daha az kablo yayıntısı için USB-C dock özelliği Lider ekran uzmanı ve Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, performansı artırıp üretkenlik elde etmek isteyen profesyonellere uygun, dahili USB-C dock özellikli, yepyeni Philips Brilliance 328P6VUBREB LCD monitörünü piyasaya sunuyor. […]

26.09.2018 | ulasufuk

Canlı, net görüntüler için 4K UHD teknolojisi

 Daha geniş bir renk yelpazesi için Ultra Wide-Color
 Daha az kablo yayıntısı için USB-C dock özelliği

Lider ekran uzmanı ve Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, performansı artırıp üretkenlik elde etmek isteyen profesyonellere uygun, dahili USB-C dock özellikli, yepyeni Philips Brilliance 328P6VUBREB LCD monitörünü piyasaya sunuyor. Kendisinden önceki modelin başarısından sonra piyasaya en son çıkan yeni Philips Brilliance 328P6AUBREB modeli, olağanüstü doğruluk için UltraClear 4K UHD (3840×2160) çözünürlük, daha cancanlı renkli görseller için High Dynamic Range (Yüksek Dinamik Aralığı) 600, hiç olmadığı kadar hızlı veri iletimi için USB 3.1, üst düzey veri güvenliği için RJ-45 ethernet bağlantısı ve daha fazla esenlik ve keyif için LowBlue Modu, MultiView ve SmartErgoBase gibi bir dizi kolaylık sağlayan özellik ile bir adım daha öteye gidiyor.
Bağlantı ve çeşitlilik
Günümüzün profesyonelleri, her günü mümkün olduğunca başarılı kılabilmek için her dakikayı bilge bir şekilde kullanmaları gerektiğini bilen çoklu görev yürütme uzmanlarıdır. Geniş bir yelpazedeki rahat, zamandan tasarruf etmenizi sağlayan özellikler ile donatılmış Philips 328P6VUBREB, bütün alanlardaki profesyonellerin ideal tercihi. Monitörün dahili, güç tedarikli USB 3.1 C tipi dock istasyonu kolay, tek kablolu kenetleme için ince, ters çevrilebilir bir USB-C konektörüne de sahip. Böylece klavye, fare ve güvenli RJ-45 ethernet kabloları gibi çevre birimleri kablo yayıntısını ortadan kaldırırken verimliliği artırarak kolaylıkla kenetleme istasyonuna bağlanabilir. Diz üstü bilgisayarlar da hızlı veri iletimi için tek bir USB-C kablosu ile bağlanabilirler ve uyumlu diz üstü bilgisayarlar güce takılabilir ve/ya yeniden şarj edilebilir. Bundan daha rahatı olabilir mi?
Yüksek performanslı görseller
Grafik tasarımcılar, fotoğrafçılar, editörler, mimarlar, program yazanlar ve daha pek çok meslek uzmanı, doğru renk oluşturma için monitörlerine güveniyorlar. Bu kategoride de, Philips 328P6VUBREB bunları ve ötesini sunuyor. Yüksek performans panelleri UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) çözünürlükte görüntüler sunuyor. Yüksek Dinamik Aralığı 600 teknolojisi ise, her taraftan daha büyüleyici ve tatmin edici bir görsel deneyim için sıradışı bir parlaklıkla ve daha fazla nüans ile güçlendirilmiş daha önce hiç olmadığı kadar zengin renklerden oluşan, daha dolu bir renk paleti sunuyor. Üstelik bu monitörün Ultra Wide-Color teknolojisi, özellikle geniş bir renk gamını sağladığından daha canlı kırmızılar ve daha doğal görünen yeşiller sağlıyor. Dahası 10-bitlik ekran, bir arada çalışıp derecelenmenin ya da kademeli renk geçişlerinin hiç olmadığı doğal renklerden oluşan görsel bir şenlik yaratan, 1.074 milyar renk ve 12 bit dahili işlemci sayesinde daha da fazla renk derinliği sağlıyor.
Rahatlık ve üretkenlik
Profesyonellerin her iş gününden en fazla faydayı sağlamaları için Philips 328P6VUBREB en yüksek üretkenlik için en fazla konforu verebilecek şekilde tam olarak donatıldı. Ultra yüksek çözünürlüklü Philips Multiview ekranı, aktif ikili bağlantıyı ve görüntüyü mümkün kılıyor, bu da kullanıcıların evlerinin ya da ofislerinin sunduğu rahatlıkta çoklu cihazlar ile yan yana eş zamanlı olarak çalışabilecekleri anlamına geliyor. Bir ekranda blog üzerinde çalışıp bir başkasında internette gezinirken, soldakinde futbol izleyip sağdakinde çalışırken ya da kişisel bilgisayardan bir şey okuyup diz üstü bilgisayarda yazı yazarken, çoklu görev yürütme hiç bu kadar kolay ve keyifli olmamıştı! Üstelik hepsi bu kadarla da sınırlı değil. 328P6VUBREB modelinde gözleri kısa dalga boyundaki mavi ışığın zararlı olabilecek etkilerinden koruyarak göz sağlığını artıran Philips LowBlue Modu ayarı ve daha fazla ergonomik ekran rahatlığı, yayıntısız kablo yönetimi ve genel olarak daha rahat, daha hoş bir kullanıcı deneyimi sunan SmartErgoBase de bulunuyor.
Philips’in 328P6VUBREB modeli, 739 USD tavsiye edilen perakende fiyat üzerinden Kasım 2018’de piyasaya çıkacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!