-->
Knights Chronicle 100. Gün Kutlamaları Başladı

Knights Chronicle 100’üncü gününü sürpriz etkinliklerle kutluyor Knights Chronicle oyun dünyasında 100’üncü gününü doldurdu ve bunu, oyunculara sürpriz hediyeler dağıtarak ve oyuna yepyeni bir karakter ekleyerek kutluyor. Dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Corp., popüler mobil RPG oyunu Knights Chronicle için “100. Gün Kutlama Etkinliği” düzenliyor ve oyuna yeni eklenen SSR-Derece karakteri […]

21.09.2018 | ulasufuk

Knights Chronicle 100’üncü gününü sürpriz etkinliklerle kutluyor

Knights Chronicle oyun dünyasında 100’üncü gününü doldurdu ve bunu, oyunculara sürpriz hediyeler dağıtarak ve oyuna yepyeni bir karakter ekleyerek kutluyor.
Dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Corp., popüler mobil RPG oyunu Knights Chronicle için “100. Gün Kutlama Etkinliği” düzenliyor ve oyuna yeni eklenen SSR-Derece karakteri tanıtıyor.
Bir hafta oyna, hediyeleri kazan
Knights Chronicle, oyunun yayına çıkışının 100’üncü gününü oyunculara çeşitli hediyeler dağıtarak kutluyor. Etkinlikler dahilinde oyuna bir hafta boyunca giriş yapan oyuncular çeşitli miktarlarda Kristal, Altın ve İşarete ek olarak, 4 Yıldız SSR Kahraman Çağırma Bileti ve daha fazla hediye kazanabilecek.
Yeni kahraman Taryn
Yeni SSR-Derece Kahraman Taryn’i kazanma etkinliği 20 Eylül 2018 Perşembe günü başlıyor. Oyuncular etkinlik boyunca 6 adet Taryn alabilir. Bunun için tek yapmaları gereken oyunu oynayıp çeşitli görevleri tamamlamak.
Netmarble Chief Global Officer’ı Seungwon Lee, “Knights Chronicle’ın açılışından beri bizimle birlikte olup oyunun tadını çıkaran her oyuncuya teşekkürlerimizi sunarız. Oyunu daha da iyi ve eğlenceli hale getirmek için güncellemeler ve etkinlikler sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Knights Chronicle, şu anda 140 ülkede oynanabiliyor. Knights Chronicle hakkında daha fazla bilgi için http://knightsgbweb.netmarble.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.


Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!