-->
Four Plus – AppStore’da İlk 50’de

Türk mobil oyun Four Plus 150 bin oyuncuya ulaştı App Store’un 45 ülkedeki ‘Öne Çıkan Oyunlar’ listesine giren ‘Four Plus’, özellikle İngiltere, Fransa ve Çin’de büyük ilgi gördü. Türk geliştiricilerin tasarladığı oyun kullanıcı oylarıyla listenin zirvesini zorluyor Ercan Akkaya ve Günay Sert’in geliştirdiği puzzle tarzı oyun, 45 ülkede en çok ilgi gören oyunlar arasında yer […]

28.09.2018 | ulasufuk

Türk mobil oyun Four Plus 150 bin oyuncuya ulaştı

App Store’un 45 ülkedeki ‘Öne Çıkan Oyunlar’ listesine giren ‘Four Plus’, özellikle İngiltere, Fransa ve Çin’de büyük ilgi gördü. Türk geliştiricilerin tasarladığı oyun kullanıcı oylarıyla listenin zirvesini zorluyor

Ercan Akkaya ve Günay Sert’in geliştirdiği puzzle tarzı oyun, 45 ülkede en çok ilgi gören oyunlar arasında yer alıyor. Oyunda yatay ve dikey çizgilerin bir araya gelmesiyle oluşturulan artılar, kare formunda yan yana getirildiğinde patlatılabilen kafeslere dönüşüyor ve yüksek puanlar kazandırıyor. Üç farklı bonus, oyunculara sıkıştıkları noktada yardımcı oluyor, geriye hamle imkanı kalmadığındaysa oyun sona eriyor.

Günlük, haftalık ve aylık lider tablolarında diğer oyuncularla yarışma imkanı da sunan oyunda altın kazandıran birçok keyifli görev bulunuyor.

Özellikle 2048 severlerin tutkunu olacağı Four Plus’ı, App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirmek mümkün. Stresi azaltan, eğlenceli dakikalar vaat eden Four Plus, her yaştan oyuncuda alışkanlık yaratacak.

https://itunes.apple.com/tr/app/four-plus/id1367913298?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hof.fourplus



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!