-->
Fishing Strike’ta Endonezya Köpek Balıkları İçin Av Zamanı

Oyuna 104 balık çeşidinin bulunduğu Endonezya denizi eklendi Dünyanın en hızlı büyüyen mobil oyun firması Netmarble Corp., Wemade Plus tarafından geliştirilen ve Netmarble tarafından yayınlanan mobil balıkçılık oyunu Fishing Strike için çeşitli güncellemeler geleceğini duyurdu. Fishing Strike oyunu, dünyanın en iyi balıklarını yakalama umudu ile dünyanın dört bir yanını dolaşarak olta atan oyunculara benzersiz ve […]

13.09.2018 | ulasufuk

Oyuna 104 balık çeşidinin bulunduğu Endonezya denizi eklendi

Dünyanın en hızlı büyüyen mobil oyun firması Netmarble Corp., Wemade Plus tarafından geliştirilen ve Netmarble tarafından yayınlanan mobil balıkçılık oyunu Fishing Strike için çeşitli güncellemeler geleceğini duyurdu.
Fishing Strike oyunu, dünyanın en iyi balıklarını yakalama umudu ile dünyanın dört bir yanını dolaşarak olta atan oyunculara benzersiz ve son derece gerçekçi bir mobil balıkçılık deneyimi sunuyor.
Yeni avlanma bölgesi Endonezya
Balina Köpekbalığı, Yeşil Deniz Kaplumbağası, Betta ve 104 yeni balık türünün bulunduğu “Endonezya” bölgesi, Musi Nehiri, Sangiang, Natuna Adaları ve daha fazlası da dahil olmak üzere, dünya üzerinde balık yakalanabilen gerçek alanlar 12 aşamada oyuna ekleniyor.
Gelişmiş olta atma deneyimi
Oyunda olta atma deneyimi güncellendi. Oyuncular olta attığı zaman, olta atma göstergesi doluyor. Olta ne kadar isabetli atılırsa, olta atma göstergesi de o kadar hızlı doluyor ve oyuncuların özel balıkların yerini göstererek onlarla karşılaşma şansını arttıran Gelişmiş Balık Bulucuyu kullanmalarına imkân veriyor.
Yeni tekne ve balıkçılık ekipmanları geldi
Güncellemeyle birlikte oyuna yeni Ateş Fırtınası Modeli Tekne, 85. seviye ve üstündeki oyuncular için İridyum Kasırga Seti ve İridyum Büyük Kabaran Savaş Seti eklendi. Daha iyi özellikler, hızlı bir tekne ve yeni balıkçılık ekipmanları ile bu yeni eşyalar daha gerçekçi bir oyun deneyimi sağlıyor. Ayrıca, oyuncular daha fazla balığın ortaya çıkmasını sağlayan ve Balığın Oltaya Takılma Şansını ve Balık Yakalama Gücünü arttıran kullanışlı yeni malzemeler toplama imkanına sahip olacak.
Seviye sınırı yükseltildi
En yüksek kullanıcı seviyesi 90’dan 108’e yükseltildi. Ayrıca, en yüksek olta balıkçısı seviyesi 30’dan 36’ya yükseltildi.
Fishing Strike iOS ve Android işletim sistemi olan telefonlara indirilebilir. Fishing Strike hakkında daha fazla bilgi almak için lütfenwww.facebook.com/fishingstrikeEn/ adresini ziyaret ediniz.


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!