-->
FIFA19 Oyun Lansmanı Yapıldı

FIFA19 futbol oyunu lansmanı dün akşam Multiplayer ve Atölye Oyun evsahibi, Futbolist iş birliği, Lifecell sponsorluğu ile Atölye Beykoz’da gerçekleşti. Oyun dünyasına ait internet fenomenleri, e- sporcular (Ferit Karakaya, PintiPanda, Kendine Müzisyen, Tolgay Karabulut, Yunus Günçe ) ve markaların üst düzey yöneticileri gecede yer aldı . Dizi oyuncuları İdris Nebi Taşkan, Bora Cengiz ettik Gürbey […]

29.09.2018 | ulasufuk

FIFA19 futbol oyunu lansmanı dün akşam Multiplayer ve Atölye Oyun evsahibi, Futbolist iş birliği, Lifecell sponsorluğu ile Atölye Beykoz’da gerçekleşti.

Oyun dünyasına ait internet fenomenleri, e- sporcular (Ferit Karakaya, PintiPanda, Kendine Müzisyen, Tolgay Karabulut, Yunus Günçe ) ve markaların üst düzey yöneticileri gecede yer aldı . Dizi oyuncuları İdris Nebi Taşkan, Bora Cengiz ettik Gürbey İleri de FIFA19’u deneyimleyenler arasındaydı .

FIFA19 lansmanı, Multiplayer Twitch, Youtube mecralarından ve TV + Life + TV kanalından canlı yayınlandı. 3,5 saat süren yayın, 100K izlenme aldı.



Popüler Haberler


Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!