-->
Acer, Yeni Chromebook Modeliyle Pazardaki Birinciliğini Korudu

Acer, EMEA bölgesi Chromebook pazarındaki1 ve ABD perakende pazarındaki2 birinciliğini sınıfının en iyisi olan yeni Chromebook modeliyle sağlamlaştırdı Acer, yeni Chromebook 514 modelini piyasaya çıkardı Metalik kasa, arka aydınlatmalı klavye, Corning Gorilla Glass touchpad, USB Type-C ve 12 saat pil ömrü gibi özellikler Acer Chromebook 514’e üstün bir görünüm kazandırıyor Tasarıma öncelik veren kullanıcılara yönelik […]

03.09.2018 | ulasufuk

Acer, EMEA bölgesi Chromebook pazarındaki1 ve ABD perakende pazarındaki2 birinciliğini sınıfının en iyisi olan yeni Chromebook modeliyle sağlamlaştırdı

  • Acer, yeni Chromebook 514 modelini piyasaya çıkardı
  • Metalik kasa, arka aydınlatmalı klavye, Corning Gorilla Glass touchpad, USB Type-C ve 12 saat pil ömrü gibi özellikler Acer Chromebook 514’e üstün bir görünüm kazandırıyor
  • Tasarıma öncelik veren kullanıcılara yönelik ince çerçeve, 14 inç ekranın daha az yer kaplamasını sağlarken; tercihe bağlı gelen dokunmatik ekran ise Full HD IPS görüntü ile videolar arasında dolaşmayı ve kontrolü kolaylaştırıyor
Acer, yeni Chromebook 514 modelinin piyasaya çıkış tarihine dair detayları Berlin’de gerçekleşen IFA’da paylaşarak Chromebook pazarındaki lider konumunu pekiştirdi. Acer’ın teknoloji tutkunlarını, genç profesyonelleri ve üniversite öğrencilerini hedefleyen ve büyümeye devam eden Chromebook ile oyun ve ultra taşınabilir bilgisayar pazarlarına odaklanması başarılı bir iş stratejisi olarak kendini gösteriyor.
Şık Aynı Zamanda Sağlam ve Görülmeye Değer
Piyasaya tasarım getiren ödüllü Chromebook’lar sürmeye devam eden Acer’ın yeni Chromebook 514 modeli güç, dayanıklılık ve şık görünümü sağlam ve hafif bir alüminyum kasada sunuyor. Ürün böylece bükülmeye, eğilmeye veya ezilmeye daha dayanıklı hale geliyor. Full HD 14 inç IPS ekranın 6 mm inceliğindeki çerçeveleri ve geniş izleme açıları ise kullanıcıların filmleri, videoları ve TV programlarını tüm ihtişamıyla seyretmesine olanak tanıyor. Tercihe bağlı sunulan dokunmatik ekran, 2,073,600 piksele sahip 1920×1080 çözünürlükte videolar arasında dolaşmayı ve kontrolü kolaylaştırıyor.
Gelişmiş Performans ve Kolay Üretkenlik
Hızlı açılma süreleri, kullanım kolaylığı, sağlam güvenlik ve 12 saatlik pil ömrü, Chrome OS’in avantajlarından bazıları. Hızlı açılma süresi, sade arayüz, dahili zararlı yazılım koruması ve verimli güç kullanımı sayesinde kullanıcılar zahmetsiz bir bilgisayar kullanım deneyimi yaşayıp güç adaptörüne ihtiyaç duymadan tüm gün üretken olabiliyor. Chrome OS ile kullanıcılar sevdikleri geleneksel ofis programlarını kullanabiliyor.
Daha Sağlam ve Akıcı Dokunuş
Dokunmak, sürüklemek, kaydırmak ve yakınlaştırmak her zamankinden daha akıcı hale geldi. Corning Gorilla touchpad standart bir plastik touchpad’e göre çok daha akıcı bir his veriyor. Çizilmeye ve aşınmaya karşı dayanıklı olan touchpad satın alındığı gündeki gibi kaygan olmaya devam edecek.
Daha Net Kamera ve Rahat Klavye
HDR web kamerası kristal netliğinde ve keskin detaylar sağlıyor. Gündüz veya gece kullanılabilen arka aydınlatmalı klavye yalnızca güzel gözükmekle kalmıyor, aynı zamanda kullanıcıların düşük ışık altındaki ortamlarda da rahatça yazı yazabilmesini sağlıyor.
Pratik Giriş Çıkışlar
Bir bağlantı ultra hızlı veri aktarımı, video yayını ve pil şarjı için kullanılıyor.Ters olarak da kullanılabilmesiyle kolayca cihaz takılabilen USB 3.1 Type-C girişleri 5 GB/s ile USB 2.0’dan 10 kat daha hızlı veri aktarımı yapıyor.
Fiyat ve Bulunabilirlik
Acer Chromebook 514, EMEA’da onaylı Chrome OS bölgelerinde 349 €’dan başlayan fiyatlarla piyasaya çıkacak.
Teknik özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlardaki bulunabilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için www.acer.com.tr adresi üzerinden en yakın Acer ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.


Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!