-->
Yeni Sezon, Yeni Görünüm, Yeni Ligler! Football Manager 2019 2 Kasım’da Sahne Alıyor

Önümüzdeki sezonu hayranları tarafından heyecanla beklenen Football Manager 2019, Sports Interactive ve SEGA , 2 Kasım 2018 Cuma günü yeni takımları ve ligleri ile ses getirecek yeni oyunun sizlerle olacağını açıklamaktan memnuniyet duyuyor. Football Manager 2019, 2015’ten beri devam eden ikonik ‘Manager Man’ e veda ederek bir yöneticinin gözünden değiştirilecek olan oyuncular,büyük bir maç öncesinde […]

07.08.2018 | ulasufuk

Önümüzdeki sezonu hayranları tarafından heyecanla beklenen Football Manager 2019, Sports Interactive ve SEGA , 2 Kasım 2018 Cuma günü yeni takımları ve ligleri ile ses getirecek yeni oyunun sizlerle olacağını açıklamaktan memnuniyet duyuyor.

Football Manager 2019, 2015’ten beri devam eden ikonik ‘Manager Man’ e veda ederek bir yöneticinin gözünden değiştirilecek olan oyuncular,büyük bir maç öncesinde tünele doğru ilerleyecek. Yeniden tasarlanan logolar, yeni ve geliştirilmiş özellikler ve DFL Bundesliga lisansının ilk kez uygulanmasıyla, Football Manager 2019, gerçekçilik konusunda her zamankinden daha gerçekçi olmaya hazırlanıyor. Özel fragmanı ile ilk kez yeni görünüme bakabilirsiniz.

Bugünden itibaren, SEGA onaylı dijital satış platformlarından Futbol Manager 2019’u (PC ve Mac için) önceden satın alan veya fiziksel perakendecilerden ön sipariş veren fanlar, lansmana kadar% 10 indirim faydalanacaklar. Dahası, SEGA onaylı bir dijital perakendeci ile önceden satın alma yapanlar, yönetimsel kariyerlerini, tamamen resmi bir Beta sürümünden başlayarak, iki hafta önce resmi çıkış tarihinden önce oynayabilecekler (tek oyunculu kariyerden başlayacaklar).(Beta’larını tam oyuna taşıyabilirler).
Football Manager 2019 ile ilgili ilk detaylar Eylül sonuna doğru Football Manager website üzerinden ve oyunun resmi sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.( Twitter, Facebook, Instagram ve YouTube).

Oyunun 3 versiyonu olan – Football Manager 2019 (PC ve Mac), Football Manager 2019 Touch (PC, Mac, iOS ve Android) ve Football Manager 2019 Mobile (iOS veAndroid) 2 Kasım’da sizlerle olacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!