-->
Terratech inceleme

Yapı taşları ile mi oynadın yoksa genç biriyle mi oynadın? Tabii ki sen yaptın. Terratech bu çocuksu etkinliklerin yetişkin versiyonu olmaya çalışır ve başardığını söyleyebilirim. Payload Studios’taki geliştiriciler, yetişkinlerin keyif alacağı ve utanmadıkları için tonlarca aksiyon ve maceraya sahip inanılmaz bir indie, kum havuzu, inşaat oyunu yarattı. Doğru! Bu, oyuncunun kendi yaratımlarını oluşturduğu, onları sürdüğü […]

25.08.2018 | ulasufuk

Yapı taşları ile mi oynadın yoksa genç biriyle mi oynadın? Tabii ki sen yaptın. Terratech bu çocuksu etkinliklerin yetişkin versiyonu olmaya çalışır ve başardığını söyleyebilirim. Payload Studios’taki geliştiriciler, yetişkinlerin keyif alacağı ve utanmadıkları için tonlarca aksiyon ve maceraya sahip inanılmaz bir indie, kum havuzu, inşaat oyunu yarattı. Doğru! Bu, oyuncunun kendi yaratımlarını oluşturduğu, onları sürdüğü / uçtuğu ve diğer yaratıkları paramparça edeceği bir oyundur. Araçlarınızı oluştururken çok fazla kısıtlama yoktur. Oyuncunun hayal edebileceği her şeyi inşa etme özgürlüğü vardır. Binanın yanı sıra, TerraTech’in sizi eğlendirecek birkaç ilginç yönü var.

 

 

Evet, neredeyse gereksiz yere olsa da, bu oyunda daha çok şeyler inşa etmek ve diğer şeyleri havaya uçurmaktan daha fazlası var. Şu anda TerraTech’te dört oyun modu bulunmaktadır: Kampanya, Ar-Ge Test Odası, Sumo ve Gauntlet. Kampanya, oyuncu için belirli bir başlangıç ​​noktasına eşlik etmek için kaba bir hikayeye sahiptir. Bu oyun modunun başlangıcında, oyuncu kazası bilinmeyen bir gezegende minimum kaynak ile toprakları. Oyun, aracınızın eklenmesi için önemli parçaların toplanması için gezegenin yüzeyini inşa etme ve keşfetme süreci boyunca size rehberlik edecektir. Oyuncu ayrıca bir tür ev üssü kuracak ve güçlenmeye başlayacak. Yeni parçalar açılacak ve oyuncunun görev günlüğüne yeni görevler görünecek. TerraTech oynarken heyecan bulmak zor değil.

 

 

Bina ve savaşmanın yanı sıra, oyuncu kaynakları toplamaya ihtiyaç duyar. Gezegende bulunabilecek ekipman ve parçaları kullanarak, oyuncu, kaynak elde etmek için hasat makineleri inşa etmenin yanı sıra mekanizmaları da toplamalıdır. Bu amaçla onlara yardımcı olmak için, oyuncu onlar için bir şeyler hasat etmek için AI robotları oluşturabilir. Ancak, TerraTech’teki AI, çok fazla iyileştirmeye ihtiyaç duyuyor ve kolayca takılıp kalıyor veya bazen işe yaramıyor. Aslında, bazı şeyler benim düşünceme göre iyileştirmeye ihtiyaç duyuyor. Strateji oyununun UI (Kullanıcı Arayüzü) yenilenmelidir. Bu, sıkıcı, cansız ve açıkçası, gezinmek için biraz kafa karıştırıcı. Kullanıcı arayüzünün kalitesi oyunun kalitesiyle eşleşmiyor. Oyunun grafikleri çarpıcı. Grafiklerde yanlış bir şey bulamadım, her şeyin parlaklığı hariç (ve bu sadece benim garip ve seçici olmak). TerraTech’in grafikleri inanılmaz derecede çekici ve Payload Studios bunun için tanınmayı hak ediyor. Bu estetik açıdan hoş bir video oyunu için sadelik ve güzellik bir araya getirilmiştir.

Oyun bu oyunu oynarken birkaç gün sonra biraz yorucu oldu. Kendimi oyunun kontrolleri ve fiziklerinde bazen sinirli buldum. Parmağımı koymak zor, ama oyunla ilgili bir şey, araçları inşa etmek ve onlarla savaşmak konusunda yavaş ve tepkisiz hissettim. Belki de yavaş olan mıydım? AnyWho, TerraTech, neyse ki, oyuncu Kampanya modundan yoruluyorsa diğer üç oyun modunu sunuyor.
TerraTech’te hava vs yer savaşı

 

 

Kampanya dışında, TerraTech üç harika oyun modu sunuyor. Bunlardan ilki Ar-Ge Test Odası. Minecraft’ta Yaratıcı Mod düşünün. Ar-Ge Test Odası modu, oyuncuların inşaat süreci üzerinde nihai kontrol sahibi olmalarını sağlar. Oyuncunun kurması için sınırsız kaynaklar ve kilitsiz parçalar sağlanır. Daha önce oluşturulmuş kaydedilmiş kreasyonları yüklemek veya hatta oyuncular tarafından topluluktan yapılan kreasyonları yüklemek de mümkündür. Yaratıcı, mühendislik türü için sonsuz eğlence.
Sumo başka bir oyun modudur. Sumo’da, iki oyuncu birbirlerini bir daire dışına itmek için kendi yaratımlarını kullanırlar. Çemberin dışındaki ilk ya da yıkılan ilk kişi kazanır.

Son olarak, son oyun modu Gauntlet. Gauntlet, pratik araçların inşa edilmesinin rekabetçi yönünü seven TerraTech oyuncuları için harika bir oyun modudur. Aracınız başarılı olmak için saldırı ve savunma manevrası yapabilmelidir. Bu oyun modu, bina yeteneklerinizin nihai testidir.

 

 

TerraTech’in bazı ilginç yönleri, çok oyunculu deneyim gibi şeylerdir. Kampanya modunda, oynatıcı, oyunun kullanıcı arayüzünde reklamı yapılan diğer oyuncuların akışlarını izleyebilir. Kreasyonlar Twitter üzerinden paylaşılabilir. Geliştiriciler tarafından oyuncu-oyuncu deneyimlerini dahil etmek için çok fazla çaba harcanır ki bu da övgüye değerdir. Umarım bu strateji oyununun geliştiricileri oyunlarını topluluğun yardımıyla ilerletmeye devam ederler. Bu oyun, hemen hemen her oyuncuyu geride bırakacak harika bir konsepte sahip!
TerraTech’te bir yığın küp oluşturmaTerraTech, daha fazla itilebileceğimi hissettiğim harika bir oyundur. Geliştiriciler, Payload Studios, ilerleyişi hakkında çok fazla şey görünüyor ve bunun için büyük umutlarım var. Yaratıcı ellerinizi bir oyunun çerçevesine daldırmayı seviyorsanız, bu sizin için bir oyundur. Grafik sizi şaşırtacak, film müziği



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!