-->
Sony, Üç Yeni 4K HDR Ev Sineması Projektörünü Piyasaya Sunuyor

IFA 2018’de duyurulan yeni nesil modeller, olağanüstü görüntü kalitesi için yerleşik 4K SXRD, akıcı hareket için ise yeni hayata geçirilen 4K Motionflow teknolojisini sunuyor Sony, IFA 2018’de sürükleyici izleme deneyimini daha da geliştiren üç yeni model piyasaya sürerek Ev Sineması projektörleri grubunu güçlendirdi. Yeni projektörlerin hepsi, bulanıklığı azaltıp parlaklığı korumak için fazladan kare ekleyerek daha […]

31.08.2018 | ulasufuk

IFA 2018’de duyurulan yeni nesil modeller, olağanüstü görüntü kalitesi için yerleşik 4K SXRD, akıcı hareket için ise yeni hayata geçirilen 4K Motionflow teknolojisini sunuyor

Sony, IFA 2018’de sürükleyici izleme deneyimini daha da geliştiren üç yeni model piyasaya sürerek Ev Sineması projektörleri grubunu güçlendirdi.

Yeni projektörlerin hepsi, bulanıklığı azaltıp parlaklığı korumak için fazladan kare ekleyerek daha akıcı ve net hareket sağlayan, böylece spor etkinlikleri gibi hızlı hareket eden sahnelerde mükemmel performans sunan gelişmiş 4K Motionflow teknolojisiyle donatıldı. Ayrıca bu üç model, HDMI 18 GB/sn uyumluluk ve 4K 60P 10 bit işleme sayesinde, hassas renk tonlamasına sahip muhteşem HDR (yüksek dinamik aralık) görüntüler sunuyor. 4K/60p oyun içeriğine yönelik artan talebin karşılanması için giriş gecikmesinin azaltılmasıyla artık kullanıcılar daha yüksek yanıt hızlarının keyfini çıkarabiliyor. Bu özellik, gürültüsüz gelişmiş netlik ve çözünürlük sağlamak için görüntünün her unsurunu analiz eden ayrıcalıklı Reality Creation ile bir araya getiriliyor.

Duyurusu yapılan üç model:

  • VPL-VW870ES – Sony’nin premium 4K lazer ışık kaynaklı projektörü, kompakt ve hafif tasarımına rağmen görüntünün her köşesinde yüksek hassasiyet sağlayan, 18 parçalı tamamen cam bir lens olan, prestijli All Range Crisp Focus (ARC-F) lensi içeriyor. Bunun yanı sıra, VPL-VW870ES’e “Digital Focus Optimiser”ın da eklenmesiyle, bozulma olmadan rafine görüntü kalitesi ve doğru odaklama sağlanıyor
  • VPL-VW570ES – Bu çok yönlü model, 16:9 ve Sinemaskop gibi, ideal format ayarlarını çabucak değiştirmek için Görüntü Konumu Belleği ve ayrıca Gelişmiş İris ile yüksek dinamik kontrast gibi gelişmiş özellikler içeriyor
  • VPL-VW270ES – Sony’nin nefes kesici 4K HDR deneyimini şimdiye kadarki en uygun fiyatla sağlayan bu model, oyuncu tutkunları için yeni bir giriş gecikmesi azaltma modu içeriyor.

Sony Profesyonel Çözümler Avrupa Ürün Müdürü Christopher Mullins konu hakkında şunları söyledi: “Giderek artan sayıda müşterimiz, ev sineması projektörlerimizle yalnızca gişe rekoru kıran en yeni filmleri oturma odalarına taşımakla kalmıyor, aynı zamanda yeni nesil video oyunu konsollarının desteklediği, sürükleyici 4K görsellerin de keyfini çıkarıyor. Uygun fiyatlı VPL-VW270ES’ten premium VPL-VW870ES’e kadar yeni modellerimizin üçü de oyun tutkunlarının bekledikleri nefes kesecek kadar ayrıntılı görüntü kalitesinin yanı sıra mümkün olan en iyi deneyimi yaşamaları için ekranın tepki hızı performansını çarpıcı ölçüde artıran, yeni bir giriş gecikmesi azaltma modu içeriyor.”

Ürün Ayrıntıları:

VPL-VW870ES, Sony’nin şimdiye kadarki en güçlü ev sineması projektörlerinden biri ve muhteşem parlaklık için 2200 lümenlik lazer kaynağı ile olağanüstü görüntüler üretiyor.Bu model, dinamik lazer kontrolü ve Gelişmiş İris teknolojisi ile desteklenen çift kontrast kontrol motoru ile yüksek dinamik kontrast da elde ediyor.

VPL-VW570ES, lamba ile 1800 lümen parlaklık ve doğal hareket için yeni hayata geçirilen 4K Motionflow sayesinde izleyicilerin 4K HDR’ın gerçek güzelliğini deneyimlemesini sağlıyor. Bu model, VPL-VW360ES ve VPL-VW550ES modellerinin yerini alacak.

VPL-VW270ES, VPL-VW260ES modelinin yerini alacak. Bu 1500 lümen lambalı projektör, yerleşik 4K SXRD panel, HDMI 18 GB/sn uyumluluk, 4K Motionflow ve HDR özelliği de dahil olmak üzere diğer iki projektörün birçok özelliğini uygun fiyatla birleştiriyor.

Hem VPL-VW570ES hem de VPL-VW270ES, farklı ev ortamlarına uyacak siyah ve premium beyaz renklerde sunuluyor. Kompakt boyutları, 2,06 yakınlaştırma ve geniş lens kaydırma özellikleri kurulumlarını kolaylaştırıyor.

VPL-VW570ES ve VPL-VW270ES, Avrupa genelinde Ekim 2018’den itibaren satışa sunulacak, VPL-VW870ES için ise Kasım 2018’de sipariş alınmaya başlanacak.

Daha fazla bilgi için: https://pro.sony/products/home-cinema-projectors



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!