-->
Perfect World Torchlight Frontiers ve Remnant: From the Ashes’ı Gamescom 2018’de Tanıttı!

Gamescom’un resmen başlamasıyla Perfect World Torchlight Frontiers ve Remnant: From the Ashes’ın tanıtımını yaptı. Katılımcılar merakla beklenen bu oyunları dünyada ilk oynayan, geliştiricileriyle tanışan ve oyunların harika eşantiyonlarını alanlar oldular. Bu olayın şerefine, bugün gamescom’da da gösterilen resmi Torchlight Frontiers https://www.youtube.com/watch?v=5v9WNBw2JKk ve Remnant: From the Ashes https://www.youtube.com/watch?v=wK6vDJ_nkz0 oynanış fragmanlarını yayınlıyoruz. Bu yepyeni oynanış fragmanlarını ve […]

22.08.2018 | ulasufuk

Gamescom’un resmen başlamasıyla Perfect World Torchlight Frontiers ve Remnant: From the Ashes’ın tanıtımını yaptı. Katılımcılar merakla beklenen bu oyunları dünyada ilk oynayan, geliştiricileriyle tanışan ve oyunların harika eşantiyonlarını alanlar oldular.

Bu olayın şerefine, bugün gamescom’da da gösterilen resmi Torchlight Frontiers https://www.youtube.com/watch?v=5v9WNBw2JKk ve Remnant: From the Ashes https://www.youtube.com/watch?v=wK6vDJ_nkz0 oynanış fragmanlarını yayınlıyoruz.

Bu yepyeni oynanış fragmanlarını ve diğer güzel oyun içeriklerini indirmek için Perfect World gamescom Basın Kitine

göz atmayı unutmayın.

Perfect World’ün gamescom standı, Salon 8 stand #41’de bulunuyor. Lütfen uğrayarak Torchlight Frontiers ve Remnant: From the Ashes’ı ilk oynayanlar arasında olun. Gamescom’daki gelişmeleri internetten takip etmek isteyenler, oyunlar hakkındaki en güncel haberler için @PlayTorchlight ve @PlayRemnantGame Facebook sayfalarını takip etmeyi ihmal etmesin.

 

Torchlight Frontiers Hakkında:

Torchlight Frontiers sevilen Torchlight serisinin ruhunu, paylaşılan, kalıcı ve dinamik olarak oluşturulan bir dünya ile birleştiriyor. Asıl Torchlight tarzında, oyuncular arkadaşlar ve sadık petlerle takım oluşturarak canlı bir dünyada kesip biçerek ilerliyor, yitik medeniyetlerin kadim harabelerini keşfediyor, zenginlikler ve tehlikeli canavarlarla dolu zindanlara atılıyorlar. Runic Games ve Blizzard North’un eski kurucusu Max Schaefer önderliğindeki Torchlight Frontiers geliştirici ekibi, ilk Diablo ve Torchlight markaları gibi, ARPG türünü şekillendiren oyunlardan sorumlu olmuş emektar geliştiricilerden oluşuyor. Torchlight Frontiers PC, Xbox One ve PlayStation®4 platformlarında oynanabilecek.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!