-->
Paramanya Dünya Şampiyonası’na Türkiye’den 2 Kişi Katılacak

Paramanya Dünya Şampiyonası elemelerine kayıtlar başlıyor Türkiye’nin ilk mobil espor oyunu Paramanya, sıkı oyuncularını uluslararası turnuvada yarışmaya davet ediyor. Kore’de ünlü espor stadyumu GıGA Arena’da gerçekleşecek Dünya Şampiyonası’nı kazanan oyuncuyu büyük ödüller bekliyor. 3 Eylül 2018 tarihinde başlayacak Türkiye elemelerinin kayıtları 27 Ağustos’ta açılacak. Netmarble Türkiye tarafından yayınlanan, Türkiye’nin ilk mobil espor oyunu Paramanya için […]

17.08.2018 | ulasufuk

Paramanya Dünya Şampiyonası elemelerine kayıtlar başlıyor

Türkiye’nin ilk mobil espor oyunu Paramanya, sıkı oyuncularını uluslararası turnuvada yarışmaya davet ediyor. Kore’de ünlü espor stadyumu GıGA Arena’da gerçekleşecek Dünya Şampiyonası’nı kazanan oyuncuyu büyük ödüller bekliyor. 3 Eylül 2018 tarihinde başlayacak Türkiye elemelerinin kayıtları 27 Ağustos’ta açılacak.

Netmarble Türkiye tarafından yayınlanan, Türkiye’nin ilk mobil espor oyunu Paramanya için uluslararası bir turnuva düzenlenecek ve Türkiye’den de 2 oyuncu Kore’deki Dünya Şampiyonası’na katılıp büyük ödül için yarışma fırsatına sahip olacak. 200 milyon oyuncuya sahip global mobil espor oyunu Paramanya Dünya Şampiyonası elemelerine kayıtlar başlıyor.

Kayıtlar 27 Ağustos’ta başlıyor

Turnuvanın kayıtları 27 Ağustos 2018 tarihinde açılacak. Kullanıcılar bu tarihten itibaren www.paramanya.net web sitesinden turnuvaya ücretsiz olarak kayıt olabilecek. Online olarak gerçekleşecek Türkiye elemeleri ise 3 Eylül’de başlayacak. Ülkemizden 2 oyuncu Netmarble tarafından Kore’ye gönderilecek ve 16 Aralık 2018 tarihinde Kore’nin başkenti Seul’deki GIGA Arena’da düzenlenecek büyük finale katılacak. Büyük finalde ayrıca Kore, Tayvan, Tayland, Endonezya ve Suudi Arabistan’dan oyuncular yer alacak.

Şampiyonun özel karakteri Paramanya’ya eklenecek

Kore’deki Paramanya Dünya Şampiyonası’nı kazanan oyuncuya para ödülü verilecek. Ayrıca şampiyonun özel karakteri oyuna eklenecek. Turnuvanın Türkiye’deki kazananları da oyun için sürpriz hediyelerle ödüllendirilecek.

Türkiye’nin en eğlenceli mobil oyunu

Ücretsiz indirme, Türkçe seslendirme, tüm mobil cihazlara uyumluluk gibi özelliklerin yanı sıra Paramanya, oyunculara zarları yuvarlayıp ister arkadaşlarıyla ister aileleriyle dünyayı turlama fırsatı sunuyor. Ayrıca oyunda bulunan birbirinden farklı haritalar, yepyeni karakter kartları ve aksesuarlarla eğlence hiç bitmiyor.

Özel günlere ait etkinliklerle, sürpriz hediyelerle sürekli eğlenceyi ve heyecanı zirvede tutarak Türkiye’de ve tüm dünyada herkesi etkisine alan mobil oyun Paramanya, oyun tutkunlarına yeni aksiyonlar ve maceralar sunmaya devam edecek.

Paramanya oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

App Store: http://buff.ac/4d8a

Google Play: http://buff.ac/4d8a

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi Paramanya web sitesini ve resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.