-->
NVIDIA, Gamescom 2018’de GeForce Gaming Celebration Etkinliğini Düzenleyecek

NVIDIA GeForce, başarılarıyla hep gündemde olan dünyanın en büyük oyun fuarı Gamescom 2018’de, iş ortakları ve destek verdiği en güncel PC oyunlarıyla birlikte 20 Ağustos’ta düzenleyeceği GeForce Oyun Kutlaması ile yer alacak. Etkinlik, yakın gelecekte çıkacak oyunların yeni ve özel demoları, dünyanın en büyük oyun geliştiricilerinin sahne sunumları ve bazı muhteşem sürprizlerle dolu olacak! Kapıları […]

02.08.2018 | ulasufuk

NVIDIA GeForce, başarılarıyla hep gündemde olan dünyanın en büyük oyun fuarı Gamescom 2018’de, iş ortakları ve destek verdiği en güncel PC oyunlarıyla birlikte 20 Ağustos’ta düzenleyeceği GeForce Oyun Kutlaması ile yer alacak.

Etkinlik, yakın gelecekte çıkacak oyunların yeni ve özel demoları, dünyanın en büyük oyun geliştiricilerinin sahne sunumları ve bazı muhteşem sürprizlerle dolu olacak! Kapıları 17:30’da (CET) açılacak olan etkinlik, saat 18:00’de (CET) başlayacak ve katılamayanlar için canlı olarak yayınlanacak.

Gamescom katılımcıları, 20 Ağustos Pazartesi günü düzenlenecek sınırlı kontenjana sahip etkinliğe buradan kayıt olabiliyor.

Daha fazla bilgi için blog:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/geforce-gaming-celebration-gamescom-2018

Kayıt sayfası:

https://geforce_gaming_celebration_2018.eventbrite.com/



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!