-->
Neverwinter: Ravenloft Şimdi Xbox One & Playstation 4 Platformlarında

Lanetli Barovia Ülkesi, Maceracıları Forgotten Realms’in Ötesindeki Count Strahd von Zarovich’in Topraklarına Davet Ediyor Önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe, Cryptic Studios ile birlikte Neverwinter: Ravenloft’un Xbox One ve PlayStation®4 platformlarına çıktığını bugün duyurdu. Ücretsiz MMORPG’nin Forgotten Realms’te (ve ötesinde) geçen 14’üncü genişleme paketiyle, Neverwinter’da ilk kez olmak üzere bir gotik korku ortamına […]

28.08.2018 | ulasufuk

Lanetli Barovia Ülkesi, Maceracıları Forgotten Realms’in Ötesindeki Count Strahd von Zarovich’in Topraklarına Davet Ediyor

Önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe, Cryptic Studios ile birlikte Neverwinter: Ravenloft’un Xbox One ve PlayStation®4 platformlarına çıktığını bugün duyurdu. Ücretsiz MMORPG’nin Forgotten Realms’te (ve ötesinde) geçen 14’üncü genişleme paketiyle, Neverwinter’da ilk kez olmak üzere bir gotik korku ortamına konsollarınızda giriş yapın. Bu güncellemenin getirdiği Ravenloft ortamına özgü özellikler arasında anlamlı gündüz-gece döngüsü, Tarokka Card koleksiyonları, Castle Ravenloft’taki bir Endgame Dungeon ve daha fazlası var.

Resmi Ravenloft Sinematik çıkış fragmanını izleyin: https://youtu.be/HJEBJQU1Y_E

Ravenloft basın içerikleri burada bulunabilir: https://we.tl/t-D4XzH1nb0U

Neverwinter’ın en cesurları bizzat Lord Neverember tarafından, Protector’s Enclave’in dışındaki bir grup Vistani’yi soruşturmakla görevlendirilir. Onlara yardım ederken, maceracılarla lanetli Barovia ülkesi arasında bir bağlantı öngören falcı Madam Eva’yla karşılaşırlar. Konsola çıkan bu tamamen yeni campaign’de, haşmetli vampir lort Count Strahd von Zarovich’in topraklarına izinsiz giriş yaptıkları için oyuncuların karanlık köşelerde yolculuk yapmaları gerekiyor. Ravenloft keşfedecek yeni bölgeler, deneyimlenecek klasik D&D senaryoları ve Castle Ravenloft’un surlarını aşıp Strahd ile yapılacak zorlu bir hesaplaşma sunuyor. Son modülün özellikleri arasında şunlar var:

  • Barovia “Adventure Zone”u – Sık ormanlarla çevrili “Vistani Camp”ten “Ruins of Berez”e varana kadar Ravenloft’un ortamı, aydınlık ve canlı Protector’s Enclave’den sonra sert bir hava değişikliği anlamına geliyor. Gotik korku temasının bu yeni modülde çok büyük bir rolü var.
  • Castle Ravenloft Endgame Zidanı – Strahd von Zarovich’in meşhur ini Neverwinter’da takdim ediliyor ve Forgotten Realms’teki (ve dışındaki) en cesur ve güçlü maceracılar için bir endgame iddiası ortaya koyuyor. Etkileyici ödüller için ülkenin lorduna meydan okuyun.
  • Anlamlı Gece-Gündüz Döngüsü – Geceden korkun! Barovia’da her an hangi yaratıkların, nesnelerin, NPC’lerin olacağının yanı sıra, ülkenin canavarlarının ne kadar yırtıcı olacağını günün saati belirleyecek.
  • Yeni “Heroic Encounter”lar & “Monster Hunt”lar – Strahd’ın topraklarının ucunda, vampir lorda tapınan Druidlerin olduğu rivayet edilen Yester Hill uzanır. Bu yeni “heroic encounter”ın üstesinden gelmek için grup kurun, sonra Ravenloft’un Monster Hunt etkinliğiyle canavar kavramını nasıl da yeniden tanımladığını görün. Bu etkinlikte oyuncular, eşsiz ödüller kazanmak için eşsiz Tarokka Card elleriyle zorluk seviyesini değiştirebiliyorlar.
  • Ravenloft Campaign’i – Barovia bir lanet altında ve sakinlerini kurtarmak için maceracılara çağrı yapıldı. Neverwinter’ın son campaign’inde oyuncular, Strahd’ı ve devasa şeytani ordusunu yenmek için Barovia’nın en karanlık köşelerini keşfedecekler. Campaign’i tamamlamak, endgame içerik ve gelecek maceralarda işinize yarayacak bir dizi faydalı ögeyi açıyor.
  • Tarokka Card Sistemi Ravenloft’un çok sayıdaki engellerini aşmak, oyuncuları dehşet ülkesine götüren uğursuz oyun kartları gibi eşsiz kartlar açıyor. Bu kartları “Monster Hunt”larda kullanın ya da tüm seti toplayarak, özel bir ödül için Madam Eva’ya götürün.
  • Ek Özellikler – Astral Diamond arıtma değişiklikleri gibi bazı yaşam kalitesi geliştirmeleri, Refinement Point etkinlik bonusları, seviye ölçeklendirme düzeltmeleri ve daha fazlası.

http://www.playneverwinter.com adresinde Neverwinter: Ravenloft hakkında ayrıntılı bilgi edinebilir ve maceranıza ücretsiz olarak başlayabilirsiniz.

Neverwinter, hızlı dövüşler ve epik zindanlar sunan ücretsiz bir aksiyon MMORPG oyunudur. Oyuncular devasa Neverwinter şehrini ve çevresini keşfederken, Forgotten Realms’teki meşhur şehrin tarihini öğreniyor ve çok sayıdaki düşmanıyla savaşıyorlar. Neverwinter PC’de oynanabilir ve Xbox One (Xbox Live Gold* ile) ile PlayStation®4 (PlayStation®Plus gerekmez) platformlarında ücret ödemeden dijital olarak indirilebilir.

*Xbox’ta, (ayrı satılan) Xbox Live Gold üyeliği gerekir.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!