-->
Monster’dan Oyunseverlere Bayram Hediyesi

Monster Notebook oyun dolu bir bayram geçirmek isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Monster’ın hepsi birbirinden güçlü oyun bilgisayarlarında %20’ye varan indirim fırsatı 24 Ağustos’a kadar devam edecek. Türkiye’nin oyun bilgisayarı markası Monster Notebook, bayram tatilini oyun oynayarak geçirmek isteyen oyunseverlere oldukça cazip bir fırsat sunuyor. Bugün başlayan ve 24 Ağustos’a kadar sürecek olan kampanya ile […]

16.08.2018 | ulasufuk

Monster Notebook oyun dolu bir bayram geçirmek isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Monster’ın hepsi birbirinden güçlü oyun bilgisayarlarında %20’ye varan indirim fırsatı 24 Ağustos’a kadar devam edecek.

Türkiye’nin oyun bilgisayarı markası Monster Notebook, bayram tatilini oyun oynayarak geçirmek isteyen oyunseverlere oldukça cazip bir fırsat sunuyor. Bugün başlayan ve 24 Ağustos’a kadar sürecek olan kampanya ile tüm Monster laptoplarda %20’ye varan indirimler oyuncuları bekliyor.

Bayram Tatili Oyunlarla Daha Keyifli

Monster Notebook’un Kurban Bayramı öncesi başlattığı kampanya tüm Monster modellerini kapsıyor. Markanın hepsi birbirinden güçlü gaming laptop modelleri arasında her oyuncunun ihtiyacını karşılayacak bir ürün bulunuyor. Üstelik başka hiçbir markada olmayan “Özelleştirme” seçeneği sayesinden oyunseverler beğendikleri modelin konfigürasyonunda çeşitli değişiklikler yaparak tam da arzu ettikleri oyun bilgisayarını oluşturabiliyorlar.

Monster’ın yüksek performanslı oyun bilgisayarları güçlerini 8. nesil Intel® Core™ i5 ve Core™ i7 işlemcilerden, NVIDIA® GTX 10 serisi ekran kartlarından ve yüksek hızlı DDR4 RAM modüllerinden alıyor. Böylelikle masaüstü oyun bilgisayarı performansını dizüstüne taşıyan firma, gamerlara oyun bilgisayarlarını gittikleri her yere götürme imkânını veriyor.

Halen devam eden kampanya ile kullanıcılar normalde 5,399TL’ye satılan Abra A5 V13.1.1 15.6” oyun bilgisayarına 4,499TL’ye sahip olabilecekler. Mekanik klavyeli ve GTX 1050Ti grafik kartlı Abra A5 V13.3.1 15.6” oyun bilgisayarı ise 6,099TL yerine 5,199TL’den gamerları bekliyor.

Ömür Boyu Ücretsiz Bakım

Monster Notebook’un kullanıcıların beğenisini ve güvenini kazanmış olmasının en büyük sebeplerinden biri markanın benzersiz satış sonrası destek programı. Marka, kullanıcılara satın aldıkları modelin çalıştıramadığı bir oyun olması durumunda ilk 15 gün için koşulsuz iade garantisi veriyor. Tüm modelleri 2 yıllık garantiyle gelen Monster, kullanıcılarına ömür boyu ücretsiz bakım hizmeti de sunuyor.

Monster’ın 24 Ağustos’a kadar sürecek kampanyası hakkında daha fazla bilgi edinmek ve indirimdeki tüm modelleri görmek için monsternotebook.com.tr adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!