-->
Monster Notebook Yeni Yüzüyle Oyunseverlerin Karşısında

Modern görünüşüyle dikkat çeken Monster Notebook’un yenilenen internet sitesi kullanıcıların aradıklarını daha kolay bulmalarını sağlayan kullanışlı özellikler sunuyor Masaüstü bilgisayar performansını dizüstüne getiren Türkiye’nin oyun bilgisayarı markası Monster Notebook yenilenen internet sitesini yayına aldı. Markanın dinamik ve benzersiz kimliğini yansıtan bu yeni tasarım, masaüstü veya mobil cihaz fark etmeksizin tüm ziyaretçilere çok daha akıcı ve […]

07.08.2018 | ulasufuk

Modern görünüşüyle dikkat çeken Monster Notebook’un yenilenen internet sitesi kullanıcıların aradıklarını daha kolay bulmalarını sağlayan kullanışlı özellikler sunuyor
Masaüstü bilgisayar performansını dizüstüne getiren Türkiye’nin oyun bilgisayarı markası Monster Notebook yenilenen internet sitesini yayına aldı. Markanın dinamik ve benzersiz kimliğini yansıtan bu yeni tasarım, masaüstü veya mobil cihaz fark etmeksizin tüm ziyaretçilere çok daha akıcı ve rahat bir kullanıcı deneyimi sunuyor.
Önceki sistemin barındırdığı tüm özelliklere ve çok daha fazlasına sahip olan yeni internet sitesini Monster modellerinin adlarını aldığı mitolojik canavarların illüstrasyonları süslüyor. Kapsamlı şekilde gözden geçirilen site artık mobil cihazlarda çok daha kullanışlı hale getirildi. Siteyi mobil cihazlarıyla ziyaret eden kullanıcılar Türkiye’de yalnızca Monster’ın sunduğu donanım özelleştirme gibi seçenekleri masaüstü sitedeki kadar rahatça kullanabilecekler.
Sitenin yenilenmesi aşamasında dünya genelindeki kullanıcı deneyimi trendleri incelendi, Monster kullanıcılarının davranışları analiz edildi ve kullanıcılardan gelen talep ve öneriler dikkate alındı. Böylelikle ortaya hem masaüstü hem de mobil sürümlerin birbiriyle uyumlu biçimde çalıştığı, Monster’ın oyuncu kimliğini ve kullanıcılara sunduğu modellerin farklı karakterlerini yansıtan, kullanıcı deneyimini odağında tutan bir site ortaya çıktı. Genel olarak daha kullanıcı dostu haline gelen site, sunduğu farklı filtreleme ve ürün karşılaştırma seçenekleriyle ziyaretçilerin aradıkları ürünü daha kolay bulmalarını sağlıyor ve alacakları ürüne karar vermelerine yardımcı oluyor.
Modellerin sınıflandırılmasında değişikliklere giden Monster, ilhamını Türk mitolojisindeki canavarlardan alan oyun bilgisayarlarını Abra, Tulpar ve Semruk olarak üç ayrı seri halinde kullanıcılara sunuyor. Kullanıcıları her serinin ana sayfasında o model sınıfına adını veren canavarın illüstrasyonu ve o sınıftaki modellerin genel özelliklerini anlatan bir metin karşılıyor. Ziyaretçiler arzu ederlerse 4 farklı ürün seçerek bunların konfigürasyonlarını karşılaştırabiliyor, hatta modellerin sadece benzerliklerini veya farklarını görmeyi seçebiliyor.
Yenileme işlemini üstlenen -99 Müşteri Deneyim Direktörü Erdem Özşen Monster için yaptıkları projeyi şöyle özetliyor, “Monster Notebook’la giriştiğimiz kapsamlı yenilenme sürecinde hem masaüstü hem de mobil tarafında birbiriyle uyumlu, kullanıcı deneyimini ön planda tutan, sürdürülebilir bir çözüm hedefledik. Yaptığımız araştırmalar ve veri analizleri sonrası wireframeler tasarlayıp bu ekranları interaktif prototipler ile hayata geçirdik. Sektördeki mobil kullanımın üstünlüğü göz önünde bulundurarak, tasarımın bir mobil uygulama hissiyatı vermesini sağladık. Tüm tasarım sürecinde markanın oyuncu kimliğinin ve ürünlerin farklı karakterlerinin tasarımda yer bulmasına önem verdik. Monster Notebook’un fark yaratan “Ürün Özelleştirme” sayfasını da yeniden tasarlayıp efektlendirdik. Tüm bu çalışmalar sonucunda ortaya oldukça modern ve kullanışlı bir site çıkardığımızı düşünüyorum.”
Monster Notebook Kurumsal İletişim Müdürü Kayra Keri Küpçü markanın yenilenen sitesini şöyle değerlendirdi, “Biz çok dinamik bir markayız. Daima yeni ürünler, yeni donanımlar, teknolojiler peşindeyiz. En az bizim kadar hareketli olan ve gün geçtikçe büyüyen bir de kullanıcı kitlemiz var. Kullanıcı sayımızın artması ve yeni fonksiyonlara ihtiyaç duyulması nedeniyle sitemizi baştan aşağı elden geçirme ihtiyacı hissettik. -99 ve Proj-e ile yaptığımız görüşmelerde Monster’ın artık yüksek performanslı oyun bilgisayarı ile özdeşleşen karakterini yansıtan, kullanması kolay ve keyifli bir site oluşturmaya odaklandık. Sonuç olarak Monster’ı daha iyi ifade eden, modern görünümlü, oyuncuların kolayca ve güven içerisinde alışveriş yapabilecekleri bir site oluşturduğumuzu düşünüyorum. -99’a, Proj-e Yazılım’a, dijital ajansımız Sempeak’e ve yeni sitede emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım kullanıcılarımız da bu yeni sitemizi beğenirler.
Proj-e Yazılım ve ödüllü bir tasarım ajansı olan -99 Design Studio tarafından hazırlanan Monster’ın yenilenen internet sitesi, oyunculara hitap eden şık görünümüyle yüksek performanslı oyun bilgisayarları arayanlar için vazgeçilmez bir adres olmaya devam edecek. Firmanın yenilenen sitesini monsternotebook.com.tr adresinden ziyaret edebilirsiniz.


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!