-->
Lineage 2: Revolution’ta Facia Kalesi Zindanı Açılıyor

Dünya çapında hızla gelişen mobil oyun şirketi Netmarble Corporation, sevilen MMORPG oyunu Lineage 2: Revolution için oyun içi sürpriz bir iş birliği güncellemesi geliyor. Bu iş birliği ile birlikte, “Etkinlik Zaman Yarığı – Facia Kalesi” isimli yeni bir zindan, etkinlik süresince oyunculara açık olacak. Dört farklı zorluk derecesi seçilen zindanda, her seviyeden ve deneyimden oyuncular […]

31.08.2018 | ulasufuk

Dünya çapında hızla gelişen mobil oyun şirketi Netmarble Corporation, sevilen MMORPG oyunu Lineage 2: Revolution için oyun içi sürpriz bir iş birliği güncellemesi geliyor.

Bu iş birliği ile birlikte, “Etkinlik Zaman Yarığı – Facia Kalesi” isimli yeni bir zindan, etkinlik süresince oyunculara açık olacak. Dört farklı zorluk derecesi seçilen zindanda, her seviyeden ve deneyimden oyuncular beş kişilik gruplar oluşturarak yeni baş düşmanlara karşı savaşacak ve Ay Işığı Lejyonerleri’ni kurtaracak. Bu zindan etkinliğine ek olarak, yeni bir silah kostümü Lineage 2: Revolution ve sürpriz partnerinin işbirliğini kutlamak için hazır olacak.

Bu güncelleme ile “Ejder Sharly” isimli binek de oyuna eklenecek. Bu sevimli, yumurta şeklindeki binek “Ejder Sharly Çağırma Taşı” aracılığıyla çağırılacak ve karakterin dış görünüşünü kullanıldığında değiştirecek. Ek olarak, Şato Kuşatması’nda zaferler için özel bir ödül, bu güncelleme ile oyuna ekleniyor. Şato Kuşatması’nın kazananları ödül olarak elde edecekleri “Gezgin Savaş Borusu” ile Gezgini çağırabilecekler.

Daha fazla bilgi için Lineage 2: Revolution resmi websitesini ve sayfasını Facebook ziyaret edin.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!