-->
Lenovo Legion, Tom Clancy’nin Rainbow Six Siege Oyunu Ligi’nin Resmi Bilgisayar ve Monitör Sponsoru Oldu

Lenovo Legion, Tom Clancy’nin Rainbow Six Siege Oyunu Ligi’nin resmi bilgisayar ve monitör sponsoru oldu Lenovo Legion ve Ubisoft güçlerini birleştirdi. Ortaklık kapsamında Lenovo, profesyonel oyuncuların talep ettiği hız ve gücü sunmak için Tom Clancy’nin Rainbow Six Siege Pro Lig ekiplerine Lenovo Legion markasının yüksek performanslı donanımlarını sunacak. Lenovo ve Ubisoft, Lenovo Legion’un Ubisoft imzalı […]

13.08.2018 | ulasufuk

Lenovo Legion, Tom Clancy’nin Rainbow Six Siege Oyunu Ligi’nin resmi bilgisayar ve monitör sponsoru oldu

Lenovo Legion ve Ubisoft güçlerini birleştirdi. Ortaklık kapsamında Lenovo, profesyonel oyuncuların talep ettiği hız ve gücü sunmak için Tom Clancy’nin Rainbow Six Siege Pro Lig ekiplerine Lenovo Legion markasının yüksek performanslı donanımlarını sunacak.
Lenovo ve Ubisoft, Lenovo Legion’un Ubisoft imzalı ünlü oyun serilerinden Tom Clancy’nin Rainbow Six Siege oyunu Pro Ligleri ve Büyük Ligleri’nde resmi bilgisayar ve monitör sponsoru olacağını birlikte duyurdu. Ortaklık; Kuzey Amerika, EMEA Bölgesi, Asya Pasifik Bölgesi ve Güney Amerika’da 2018 baharından 2019 baharına kadar süren Rainbow Six Siege Pro Lig sezonunu kapsayacak.
Lenovo, çeşitli yüksek performanslı oyun oynama donanımlarını, yarışmada sınırları zorlayacak en tutkulu ve becerikli Tom Clancy’nin Rainbow Six Siege oyuncularının kullanımına sunacak. İki firmanın ortaklığı marka ve tanıtım çalışmalarını da kapsayacak. Lenovo, oyun tutkunlarını dünya çapındaki hediyeli yarışmalara ve oyun içi mücadelelerle keşfedilecek benzersiz Lenovo Legion oyun büyüsüne katılmaya davet ediyor.
30 milyonu aşkın oyuncunun oynadığı Tom Clancy’nin Rainbow Six oyununun tutkulu e-spor hayran kitlesi, giderek büyüyor. Six Invitational (SI) 2018 etkinliği, Büyük Final sırasında eşzamanlı 321.000 izleyiciyle zirve yaparak, geçen yılın SI etkinliğine göre yüzde 300 artış görmüştü.
Lenovo’nun, profesyonel oyuncuların talep ettiği hız ve gücü sunmak için Tom Clancy’nin Rainbow Six Pro ekiplerine sunacağı yüksek performanslı Lenovo Legion cihazlardan bazıları şunlar: Lenovo Legion Y720 Tower, Lenovo Legion Y720 ve Y520 Dizüstü Bilgisayarlar ve Lenovo Legion Y25f Oyun Monitörü. Lenovo Legion Y720 Tower, oyun tutkunlarının keyfine varacağı kusursuz çerçeve, yüksek kaliteli akışlar ve videolar için yüksek yenileme oranları sağlamak üzere yeterli güce sahip oyun bilgisayarlarından. Lenovo Legion Y25f Oyun Monitörü ise, efsanevi oyun oynama deneyimleri sırasında inanılmaz oyun içi ayrıntıları açığa çıkaran net ve yüksek kaliteli görseller için 144 Hz yenileme hızlarıyla deneyimi tamamlıyor.


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!