-->
GeForce, The International 2018’in Grafik Platformu Oldu

GeForce, neden The International 2018’in grafik platformu? Dünyanın en büyük e-spor turnuvası The International 2018, bizim sorumluluğumuzda. Geçen yılki destansı DOTA 2 etkinliğinin tekrarından beri, Valve önemli değişikliklerle gelen Pro Circuit’i tanıttı. En iyi DOTA 2 takımları, The International 2018’e katılmaya hak kazanmak için gereken puanları kazanabilmek amacıyla dünyanın dört bir yanındaki 11 majör ve […]

03.08.2018 | ulasufuk

GeForce, neden The International 2018’in grafik platformu?

Dünyanın en büyük e-spor turnuvası The International 2018, bizim sorumluluğumuzda.

Geçen yılki destansı DOTA 2 etkinliğinin tekrarından beri, Valve önemli değişikliklerle gelen Pro Circuit’i tanıttı. En iyi DOTA 2 takımları, The International 2018’e katılmaya hak kazanmak için gereken puanları kazanabilmek amacıyla dünyanın dört bir yanındaki 11 majör ve 16 minör takımla savaştı.

Son 18 takım, Vancouver’de (Kanada topraklarında ilk kez) yarışmak üzere… Sürekli yükselen ödül havuzu şimdiden 22 milyonun üzerinde. Gözlemciler, geçtiğimiz yıl TI7’de yer alan 24 milyon dolarlık rekorun yakalanacağını ya da kırılacağını planlıyorlar.

Yılın en büyük DOTA 2 etkinliği için bir e-spor hayranı kadar heyecan duyuyoruz ve hareketin başlamasını bekleyemiyoruz. GeForce’un, GeForce GTX 1080 Ti GPU’lar ve Acer 240Hz G-SYNC Predator monitörleriyle destekleyerek, bir kez daha The International etkinliğinin grafik platformu olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

The International’da GeForce ESports

Dünyanın en iyi e-spor takımları GeForce’i seçerken, GeForce e-spor ailesinden dört takımın TI8’de yarışmasından heyecan duyuyoruz. DOTA 2 Pro Circuit’deki başarılı oyunları sayesinde en iyi DOTA 2 takımları Newbee, Team Liquid ve Team Secret tüm davetleri aldı. TNC Pro ise farklı bir yoldan devam ederek ve Güneydoğu Asya aracılığıyla katılmak için hak kazandı.

Her bir ekibin bu işi başarmak için attığı çalışmadan gurur duyuyoruz. NVIDIA, her GeForce e-spor takımı için donanım desteği vermesinin yanı sıra, turnuvalara hazırlık için GeForce Esports boot camp şeklinde eğitim sunuyor. Bu doğrultuda Team Secret, bugün TI8’den önce HQ GeForce Esports stüdyosunda boot camp yapacak.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!