-->
GeForce Sahipleri, World of Warcraft: Battle for Azeroth ve Monster Hunter: World için Yeni Game Ready Sürücüsüne Kavuştu!

NVIDIA, World of Warcraft: Battle for Azeroth için yeni Game Ready sürücüsünü yayınladı. Güncelleme, aynı zamanda Monster Hunter: World için en iyi oyun deneyimini sunuyor. NVIDIA Game Ready sürücüleri, GeForce oyuncularına mükemmel bir oyun deneyimi yaşatmak için oyunların çıkış tarihiyle eş zamanlı ya da daha önce kullanıcılara sunuluyor. NVIDIA mühendisleri, performansı en iyi düzeye getirmek […]

02.08.2018 | ulasufuk

NVIDIA, World of Warcraft: Battle for Azeroth için yeni Game Ready sürücüsünü yayınladı. Güncelleme, aynı zamanda Monster Hunter: World için en iyi oyun deneyimini sunuyor.

NVIDIA Game Ready sürücüleri, GeForce oyuncularına mükemmel bir oyun deneyimi yaşatmak için oyunların çıkış tarihiyle eş zamanlı ya da daha önce kullanıcılara sunuluyor. NVIDIA mühendisleri, performansı en iyi düzeye getirmek ve mükemmel bir oyun tecrübesi sunmak için mümkün olan son ana kadar çalışmaya devam ediyor. Bütün Game Ready sürücülerinin Microsoft tarafından sağlanan WHQL sertifikasına sahip olması ise kalitenin bir diğer belirtisi olarak göze çarpıyor.

İlgili linkler:

GeForce.com’da Game Ready sürücüsü:

http://www.geforce.com/whats-new/articles/world-of-warcraft-battle-for-azeroth-game-ready-driver

Game Ready sürücüsünü indir:

https://www.geforce.com/drivers

World of Warcraft: Battle for Azeroth web sitesi:

https://worldofwarcraft.com/en-us/

Monster Hunter: World web sitesi:

http://www.monsterhunterworld.com/



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz