-->
GeForce Sahipleri, Battlefield 5 Açık Beta Sürümü İçin Yeni Game Ready Sürücüsüne Kavuştu!

NVIDIA, Battlefield 5 Açık Beta sürümü için yeni Game Ready sürücüsünü yayınladı. Güncelleme, aynı zamanda F1 2018, Immortal: Unchained, Pro Evolution Soccer 2019, Strange Brigade ve Switchblade için en iyi oyun deneyimini sunuyor. Battlefield 5’in 19 Ekim’de yayınlanacak tam sürümü öncesindeki açık betasında, Conquest modunda Rotterdam ve Arctic Fjord haritalarında oynanabilirken, Grand Operations on Arctic […]

29.08.2018 | ulasufuk

NVIDIA, Battlefield 5 Açık Beta sürümü için yeni Game Ready sürücüsünü yayınladı. Güncelleme, aynı zamanda F1 2018, Immortal: Unchained, Pro Evolution Soccer 2019, Strange Brigade ve Switchblade için en iyi oyun deneyimini sunuyor.

Battlefield 5’in 19 Ekim’de yayınlanacak tam sürümü öncesindeki açık betasında, Conquest modunda Rotterdam ve Arctic Fjord haritalarında oynanabilirken, Grand Operations on Arctic Fjord haritasında 1. gün Airborne modunda, 2. gün ise Breakthrough modunda heyecana ortak olunabiliyor. Ön siparişte bulunan katılımcıların yanı sıra Origin Access Premier, Origin Access Basic ve EA Access üyeleri olan oyuncular için 4 Eylül’de başlayan Battlefield 5 Açık Beta, 6 Eylül’de herkes için oynanabilir olacak.

Battlefield 5, yeni çıkan GeForce RTX ekran kartlarının desteği ve NVIDIA RTX Gerçek Zamanlı Işın İzleme özelliğiyle geliştirilmiş ilk oyunlardan biri olarak göze çarpıyor ve şimdiden oyuna yeni bir gerçeklik seviyesi getiriyor.

NVIDIA Game Ready sürücüleri, GeForce oyuncularına mükemmel bir oyun deneyimi yaşatmak için oyunların çıkış tarihiyle eş zamanlı ya da daha önce kullanıcılara sunuluyor. NVIDIA mühendisleri, performansı en iyi düzeye getirmek ve mükemmel bir oyun tecrübesi sunmak için mümkün olan son ana kadar çalışmaya devam ediyor. Bütün Game Ready sürücülerinin Microsoft tarafından sağlanan WHQL sertifikasına sahip olması ise kalitenin bir diğer belirtisi olarak göze çarpıyor.

İlgili linkler:

GeForce.com’da Game Ready sürücüsü:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/battlefield-v-open-beta-game-ready-driver

Game Ready sürücüsünü indir:

https://www.geforce.com/drivers

Gerçek zamanlı ışın izleme ile Battlefield 5

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/battlefield-v-rtx-ray-tracing-reflections/

Battlefield 5 web sitesi:

https://www.ea.com/games/battlefield

 



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.