-->
Galaxy’nin En İyi Değişim Kampanyası İle Yeni Süper Güçlü Galaxy Note9’a Sahip Olun

Samsung’un en yeni ve en güçlü akıllı telefonu Galaxy Note9, Samsung mağazalarında, Samsung Online Mağaza’da ve kampanyaya katılan yetkili satış noktalarında yapılan değişim kampanyası avantajlarıyla yeni sahiplerine kavuşuyor Samsung Electronics’in 10 Ağustos’ta Türkiye’de ön satışa sunduğu yeni süper güçlü akıllı telefonu Galaxy Note9, teknoloji severlerle buluştuğu ilk hafta büyük beğeni toplamayı başardı. Galaxy Note serisinin […]

17.08.2018 | ulasufuk

Samsung’un en yeni ve en güçlü akıllı telefonu Galaxy Note9, Samsung mağazalarında, Samsung Online Mağaza’da ve kampanyaya katılan yetkili satış noktalarında yapılan değişim kampanyası avantajlarıyla yeni sahiplerine kavuşuyor

Samsung Electronics’in 10 Ağustos’ta Türkiye’de ön satışa sunduğu yeni süper güçlü akıllı telefonu Galaxy Note9, teknoloji severlerle buluştuğu ilk hafta büyük beğeni toplamayı başardı. Galaxy Note serisinin en yeni ve en güçlü üyesi Galaxy Note9’a geçmek isteyenler, Samsung mağazalarında, Samsung Online Mağaza’da ve kampanyaya katılan yetkili satış noktalarında devam eden Galaxy’nin En İyi Değişim Kampanyası kapsamında Samsung veya kampanyaya dahil edilmiş diğer markalardaki belirli eski telefonlarını getirdiklerinde, kampanya şartlarını sağlamaları koşuluyla indirimli olarak yeni Galaxy Note9’a sahip olma fırsatı yakalıyor. İndirim miktarı eski telefonun modeline ve fiziki durumuna bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Kullanıcılar Samsung mağazalarına veya kampanyaya katılan yetkili satış noktalarına giderek, kampanya koşullarını, kampanyaya dahil edilen telefon modellerini ve sağlanabilecek indirim miktarını öğrenebiliyorlar. Samsung Online Mağaza’da sağlanabilecek indirimlere, kampanya koşullarına ve kampanyaya dahil edilen belirli eski telefonlara ise shop.samsung.com/tr adresinden ulaşılabiliyor.

Günlük hayatınıza ayak uyduracak performans

Note serisi, Samsung’un devrimsel inovasyonlarını kullanıcıyla buluşturmasıyla biliniyor. Galaxy Note9 da üstün performansı, ilk kez uzaktan kontrol özelliğiyle gelen[1] yeni S Pen’i ve Samsung’un bugüne kadar geliştirmiş olduğu en akıllı kamerasıyla bu geleneği devam ettiriyor.

Galaxy Note9’un uzun saatler yetecek pil performansıyla saatler boyunca konuşmak, yazmak, oyun oynamak ve film izlemek mümkün oluyor[2]. Galaxy Note9, 4.000 mAh bataryası ile Samsung’un amiral gemisi Galaxy telefonlarında şimdiye kadar kullanılan en büyük pil kapasitesine sahip olmasıyla öne çıkıyor.

Galaxy Note9, 128GB ve 512GB olmak üzere iki farklı dahili depolama alanı seçeneğiyle geliyor. Ayrıca microSD kart takılarak 1TB’a kadar artırılabilen depolama kapasitesi sayesinde Galaxy Note9 [3], kullanıcılarına sevdikleri fotoğraflar, videolar ve uygulamalar için yeterli depolama alanı sunuyor.

Yeni S Pen ise ilk kez Düşük Enerjili Bluetooth (BLE) desteğiyle Note’u kullanmak için tamamen yeni bir yöntem sunuyor. S Pen ile selfie veya grup fotoğrafı çekmek, sunum yapmak, videoları durdurup oynatmak ve yalnızca bir tıklamayla daha fazlasını yapmak mümkün hale geliyor.

Samsung’un şimdiye kadarki en akıllı kamerasına sahip olan Galaxy Note9, Yapay Zekâ’dan yararlanarak bir fotoğrafın manzara veya nesne olup olmadığını tespit ediyor, bunları önceden tanımlanmış 20 kategori arasından otomatik olarak sınıflandırıyor ve fotoğrafı bu kategoriye göre anında ideal hale getiriyor. Sonuçta belirgin renkler ve dinamik çözünürlüğe sahip büyüleyici, gerçeğe yakın görüntüler ortaya çıkıyor.

Galaxy Note9, fotoğrafı çeken kullanıcının yolunda gitmeyen bir şey olduğunu anlamasına ve o anın büyüsü kaybolmadan hemen yeni bir fotoğraf çekmesine de imkân sağlıyor.Eğer fotoğraf bulanıksa, nesne titreşmişse, gözler kapalı çıkmışsa, merceklerde bir leke varsa veya fotoğrafın kalitesini bozan bir fon ışığı varsa anında kullanıcıyı uyarıyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!