-->
Dev Heyecanı Aynı Anda 100 Milyon Kişi Paylaştı!

PUBG GLOBAL INVITATIONAL 2018 (PGI 2018) İÇİN MİLYONLARIN GÖZÜ BERLİN’DEYDİ! PUBG Corporation’ın ilk e-spor etkinliği anlık 100 milyon izleyiciden fazlasına ulaştı Koreli takım Gen. G GOLD, TPP turnuvasını kazanırken, Çinli takım OMG ise FPP turnuvasının galibi oldu PUBG Corporation’ın ev sahipliği yaptığı ilk küresel profesyonel e-spor etkinliği PUBG Global Invitational 2018 (PGI 2018), Koreli takım […]

09.08.2018 | ulasufuk

PUBG GLOBAL INVITATIONAL 2018 (PGI 2018) İÇİN MİLYONLARIN GÖZÜ BERLİN’DEYDİ!
PUBG Corporation’ın ilk e-spor etkinliği anlık 100 milyon izleyiciden fazlasına ulaştı
Koreli takım Gen. G GOLD, TPP turnuvasını kazanırken,
Çinli takım OMG ise FPP turnuvasının galibi oldu
PUBG Corporation’ın ev sahipliği yaptığı ilk küresel profesyonel e-spor etkinliği PUBG Global Invitational 2018 (PGI 2018), Koreli takım GEN.G GOLD’un TPP turnuvasının birincisi ve Çinli takım OMG’nin FPP turnuvasının birincisi olmalarıyla 29 Temmuz Pazar günü sonuçlandı.
ANLIK 100 MİLYON İZLEYİCİYİ GEÇTİ
Her iki takım, 25- 29 Temmuz tarihleri arasında Almanya’nın Berlin şehrindeki Mercedes-Benz Arena’da düzenlenen ve 30.000 PUBG hayranının önünde gerçekleşen turnuvada 2 milyon dolarlık ödül havuzundan paylarını aldı. PGI 2018, Twitch, Youtube gibi çeşitli video platformlarında heyecan dolu battle royale mücadelelerinin yayını ile toplam 100 milyon anlık izleyiciden fazlasına ulaştı.
PUBG Corp. CEO’su Changhan Kim, tunuva hakkında şöyle konuştu: “PGI 2018’deki PUBG rekabetinin zirvesini takip eden dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımızın heyecanı bizi çok gururlandırdı. Berlin’de bu yıl dünya şampiyonasının temelini atarak, küresel açıdan PUBG ile e-sporun potansiyelini oluşturmak adına büyük bir adım atmış olduk ve amacımız, vizyonumuzu 2019’da çok daha iyi bir e-spor turnuvası düzenleyerek devam ettirmek olacak.’’
Berlin’de PUBG Corp.’un ev sahipliğinde e-spor turnuvasına ek olarak, Charity Showdown adlı bir bağış etkinliği de yapıldı. Ninja, Shroud ve Dr.DisRespect de dahil 40 dünyaca ünlü oyun yayıncısının 40 profesyonel PUBG oyuncusuyla bir araya gelerek yarıştığı bu turnuvada, toplam 1 milyon dolarlık ödül havuzundan kazanılanlar, turnuva galiplerinin seçtiği hayır kurumuna bağışlandı. Oyun yayıncıları Evermore ve Juankorea’dan oluşan Team Papa ve Gen.G GOLD takımının profesyonel PUBG oyuncuları EscA ve Simsn PGI Charity Showdown’da zaferi kucakladılar.
PUBG Corporation (PUBG Corp.) Hakkında: Bluehole Inc. iştiraki olan PUBG Corp., kurulduğu 2009 yılında Bluehole Ginno Games adını 2017 yılında PUBG Corp. olarak değiştirdi. PUBG Corp., 2017 yılında çıkan ve birçok platformda rekor kıran battle roylae oyunu PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS’ın (PUBG) yayıncısı ve geliştiricisidir. PUBG, piyasaya çıkışından bu yana dünya çapında büyük övgü toplarken, 7 adet Guinness Dünya Rekoru ve sayısız oyun ödülü elde etti.
Kore merkezli PUBG Corp.’un Kuzey Amerika, Avrupa, Japonya ve Çin’de 6 adet ofisi bulunuyor. PUBG’yi global pazara sunmak isteyen şirket, e-spor, ürün lisanslama gibi çeşitli projelere imza atıyor. PUBG Corp. hakkında daha fazla bilgi için www.playbattlegrounds.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Daha fazla bilgi almak için, Facebook, Twitter ve YouTube üzerindeki PUBG MOBILE resmi hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!