-->
Black Desert Yenileniyor! Son 3 gün

Yeni güncelleme Okyanus ve Magoria haritası oyunda ⦁ MMORPG oyunu Black Desert Online bu sefer bambaşka bir güncelleme ile geliyor ve grafiklerini yeniliyor! ⦁ Yenilenme sonrasında Black Desert Online daha düşük gereksinimle daha seri bir şekilde oynabilecek. ⦁ Oyuna giriş yapamayacak olan kullanıcılar için yenilenmiş Black Desert canlı yayında olacak! Türkiye’nin en beğenilen MMORPG oyunu […]

08.08.2018 | ulasufuk

Yeni güncelleme Okyanus ve Magoria haritası oyunda

⦁ MMORPG oyunu Black Desert Online bu sefer bambaşka bir güncelleme ile geliyor ve grafiklerini yeniliyor!
⦁ Yenilenme sonrasında Black Desert Online daha düşük gereksinimle daha seri bir şekilde oynabilecek.
⦁ Oyuna giriş yapamayacak olan kullanıcılar için yenilenmiş Black Desert canlı yayında olacak!
Türkiye’nin en beğenilen MMORPG oyunu Black Desert Online, sürekli oyunu güncel tutmaya ve güncel olayları takip eden etkinlikleri ile macera ve eğlenceyi bir araya getirmeye devam ediyor. Pearl Abyss, Black Desert Online Yenileme etkinliğine katılamayacak olan Maceracılar için 11 Ağustos 2018 09:00 (GMT+3)’de buradan izleyebileceğiniz bir canlı yayın düzenlemeye hazırlanıyor.

“Black Desert Yenilendi” yayını, yenileme grafiklerini 4K video ile sunacak. Kısa bir süre içinde oyuna eklenecek olan yeni müzikleri icra edecek bir orkestra da olacak. Dahası, geliştirici ekip oyunun geleceği hakkında bilgilendirme yapacak. Birçok maceracı, Black Desert Online dünyasının baş döndüren grafikleri için gerekli sistemi merak ediyor. Pearl Abyss gerekli optimizasyonu yaparak çok yüksek sistem gereksinimlerinin önüne geçti. Oyun sistem gereksinimleri için tıklayın.

[https://www.tr.playblackdesert.com/Data/Down/] Bu optimizasyon sayesinde daha fazla kullanıcı Black Desert Online oynayabilecek!



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!