-->
Black Desert: Yenilendi!

Kamasylvia, yenilenmiş grafikler ve güncellenmiş seslerle geliyorBlack Desert Online geliştiricisi Pearl Abyss, geçtiğimiz günlerde Seul’de “Black Desert: Yenilendi” Yayını düzenledi. Etkinlikte, 23 Ağustos’ta Türkiye/MENA sunucusuna eklenme sözü verilen grafik ve ses kalite gelişimi tanıtıldı. Black Desert Online geliştiricisi Pearl Abyss, geçtiğimiz günlerde Seul’de “Black Desert: Yenilendi” Yayını düzenledi. Yayında, yenilemenin temel özellikleri tanıtıldı, yeni müzikler […]

29.08.2018 | ulasufuk

Kamasylvia, yenilenmiş grafikler ve güncellenmiş seslerle geliyorBlack Desert Online geliştiricisi Pearl Abyss, geçtiğimiz günlerde Seul’de “Black Desert: Yenilendi” Yayını düzenledi. Etkinlikte, 23 Ağustos’ta Türkiye/MENA sunucusuna eklenme sözü verilen grafik ve ses kalite gelişimi tanıtıldı.
Black Desert Online geliştiricisi Pearl Abyss, geçtiğimiz günlerde Seul’de “Black Desert: Yenilendi” Yayını düzenledi. Yayında, yenilemenin temel özellikleri tanıtıldı, yeni müzikler canlı orkestra ile icra edildi, Black Desert: Yenileme 4K tanıtımı yayınlandı ve BDO dünyasına gelecek güncellemeler hakkında duyurular yapıldı.
Baş döndüren grafik ve ses güncellemesini kutlamak için Black Desert Online, 2 hafta boyunca ücretsiz olacak (23 Ağustos’tan 5 Eylül’e kadar) ve 30 Ağustos’a kadar oyuna giren bütün Maceracılar, Aşama 7 At ve Altın At Teçhizat Seti kazanacak. Bu kutlama sürecinde Black Desert, yenilemeyi denemek ve yeni bir maceraya atılmak isteyen herkese kapılarını açacak.
23 Ağustos’taki grafik/ses güncellemesinden sonra 30 Ağustos’ta Kamasylvia bölgesi genişlemesi yayınlanacak. Kamasylvia güncellemesi, iki parça halinde yayınlanacak ve ikinci parça, uzun süredir beklenen Aşama 9 Rüya Atı Arduanatt güncellemesi ile Eylül’ün başında yayınlanacak. Aşama 9 Pegasus, ikili zıplama sonrasında havada süzülmesini sağlayan harika yeteneği sebebiyle oldukça popüler ve bütün Maceracıların hayali.
Manşaum Ormanı, Navarn Bozkırı ve Mirumok Harabelerini içeren harika yeni alanlar eklenecek. Bu yeni alanlar, yüksek seviye teçhizata sahip level 58 ve üzeri maceracılar için tasarlandı. Yeni genişleme ile Narc Küpesi, Grifon Miğferi ve aşama 8 atların Rüya At Arduanatt olması için gereken eşyalar da eklenecek.
Black Desert Online, Türkiye/MENA bölgesi için iki özel etkinlik düzenliyor. Şu anda Maceracılar, 30 Ağustos’a kadar Kurban Bayramı boyunca ve Cumartesi günleri oynadıkları her saat için çeşitli oyun içi eşyalar elde ediyor. Hemen katılın ve Ağustos güncellemesi için özel avantajlar elde edin.
Yayının önemli noktaları, İngilizce altyazı ile burada yer alıyor. https://www.twitch.tv/videos/295827749



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.