-->
Acquisitions Inc. Bu Sonbaharda Neverwinter: The Heart of Fire PC Versiyonuna Geliyor

Omin Dran, Jim Darkmagic Ve Walnut Dankgrass, Oyuncuları Macera – Ve Devasa Mücevherler İçin Sword Coast’ta Bir Göreve Gönderiyor! Önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe B.V, Cryptic Studios ile, Neverwinter’ın son modülü The Heart of Fire’ı bugün duyurdu. Modül, Penny Arcade kurucularının Wizards of the Coast ile ortaklaşarak yarattığı ünlü Dungeons & Dragons […]

30.08.2018 | ulasufuk

Omin Dran, Jim Darkmagic Ve Walnut Dankgrass, Oyuncuları Macera – Ve Devasa Mücevherler İçin Sword Coast’ta Bir Göreve Gönderiyor!

Önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe B.V, Cryptic Studios ile, Neverwinter’ın son modülü The Heart of Fire’ı bugün duyurdu. Modül, Penny Arcade kurucularının Wizards of the Coast ile ortaklaşarak yarattığı ünlü Dungeons & Dragons maceracılık şirketi Acquisitions Incorporated’ı getiriyor. 6 Kasım’da PC’ye gelecek olan ücretsiz MMORPG’nin son hikayesi, oyuncuları orijinal bir Acquisitions Incorporated macerasında Sword Coast’a gönderiyor. Macera Penny Arcade’den Jerry Holkins ve Mike Krahulik tarafından yazılır ve seslendirilirken, Walnut Dankgrass’ı Amy Falcone oynuyor. Bu güncelleme Neverwinter’daki hikaye anlatımına komik bir yaklaşım, Protector’s Enclave’deki yeni karargahlara üye erişimini içeren Acq. Inc. Campaign’i, Professions sistemi revizyonu, yeni bir Skirmish ve çok daha fazlasını sunuyor!

Neverwinter: The Heart of Fire fragmanını buradan izleyin: https://www.youtube.com/watch?v=9d15thKGxWg

The Heart of Fire basın içerikleri burada bulunabilir: https://we.tl/t-MPGq7TgrqC

Neverwinter idari yapımcısı Gordon Fong açıklamasında “Ne zamandır Acquisitions Incorporated’ın arkasındaki yetenekli insanlarla birlikte çalışmak için fırsat kolluyorduk ve nihayet bunu yapmak kısmet oldu. Ekibin birçok üyesinin Mike ve Jerry’nin yarattığı dünyaya büyük hayranlık duyması, hikayelerinin oyuna katılmasını hem bir şeref hem de bir zevk kılıyor. Neverwinter’ın müdavimlerinin de yeni başlayanlarının da bu modülü iple çekmesi için çok sebep var. Daha önce anlattığımız hikayelerde olmayan esprili tarzdan, çiçeği burnunda Acq. Inc çalışanlarını bekleyen heyecan verici antikalara kadar, The Heart of Fire‘da her D&D fanına hitap edecek bir şey olduğunu biliyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Walnut Dankgrass (Amy Falcone), hevesli çömezlerin kaçmasına neden olabilecek rakibini saf dışı etmelerini maceracılardan istediğinde, Blacklake District’teki bir iş fuarı sarpa sarar. Druid’e yardım etmek daha da büyük bir fırsatı ortaya çıkarır: Protector’s Enclave’in merkezindeki yeni kurulmuş Acq. Inc. karargahında bir stajyer sınavı. Neşeli bir oryantasyondan sonra, maceracılar bizzat Omin Dran (Jerry Holkins) tarafından verilen bir görevi icra etmek üzere Sword Coast’a salınırlar. Görev “Dev kırmızı Yakutlar bulmak”tır! Jim Darkmagic’in (Mike Krahulik), yardımlarıyla oyuncuların Sword Coast boyunca yürüttükleri keşif her bir talep ile daha da komik bir hal alır: Bir Beholder toplantısına sız, Acquisitions Inc. zeplinindeki gök korsanlarıyla savaş ve harika bir yeni Skirmish’te asilleri kurtar.

Buna ek olarak Professions sistemi elden geçirilerek oyuncuların Protector’s Enclave’de bir atölye işletmeleri mümkün hale geliyor.

The Heart of Fire’a erkenden bir göz atmak ve Pinny Arcade rozetimizi kazanmak için PAX West’te Perfect World standına (4. kat, #1115) uğrayın! Neverwinter: The Heart of Fire hakkında ayrıntılar lansman yaklaşırken resmi Neverwinter blogunda duyurulacak. Daha fazla bilgi edinmek ve maceranıza ücretsiz olarak başlamak için http://www.playneverwinter.com adresini ziyaret edin.

Neverwinter, hızlı dövüşler ve epik zindanlar sunan ücretsiz bir aksiyon MMORPG oyunudur. Oyuncular devasa Neverwinter şehrini ve çevresini keşfederken, Forgotten Realms’teki meşhur şehrin tarihini öğreniyor ve çok sayıdaki düşmanıyla savaşıyorlar. Neverwinter PC’de oynanabilir ve Xbox One (Xbox Live Gold* ile) ile PlayStation®4 (PlayStation®Plus gerekmez) platformlarında ücret ödemeden dijital olarak indirilebilir.

*Xbox’ta, (ayrı satılan) Xbox Live Gold üyeliği gerekir.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!