-->
Xbox Turnuvası, Axis Kağıthane AVM’de!

Axis Kağıthane AVM, Dünya Kupası boyunca futbol tutkunlarını Xbox turnuvası ile bir araya getiriyor. 7 Temmuz’da başlayacak ve dokuz gün sürecek olan Xbox futbol turnuvası, Axis Kağıthane AVM’de birbirinden güzel ödüllerle eğlenceli karşılaşmalara ev sahipliği yapacak. Cendere yolu üzerindeki merkezi konumuyla Axis Kağıthane AVM, Xbox futbol turnuvası ile futbol severleri heyecanlı karşılaşmalarla bir araya getiriyor. […]

04.07.2018 | ulasufuk

Axis Kağıthane AVM, Dünya Kupası boyunca futbol tutkunlarını Xbox turnuvası ile bir araya getiriyor. 7 Temmuz’da başlayacak ve dokuz gün sürecek olan Xbox futbol turnuvası, Axis Kağıthane AVM’de birbirinden güzel ödüllerle eğlenceli karşılaşmalara ev sahipliği yapacak.

Cendere yolu üzerindeki merkezi konumuyla Axis Kağıthane AVM, Xbox futbol turnuvası ile futbol severleri heyecanlı karşılaşmalarla bir araya getiriyor. Dünya Kupası maçları ile futbol fırtınasının estiği şu günlerde Microsoft’un yeni nesil konsolu Xbox’la Axis Kağıthane AVM, futbol tutkunlarını parmak ucunda bir mücadeleye davet ediyor.

13 yaş üzeri katılımcılara açık olan etkinliğin programı Axis AVM facebook sayfasından duyurulacak. Başvuruların 28 Haziran – 5 Temmuz tarihleri arasında Hediye Dükkanı’nda yapılacağı turnuvanın birincisi Xbox One S, ikincisi Xbox One kablosuz kumanda ve PUBG, üçüncü ise PES 2018 Xbox One oyunlarının sahibi olacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!