-->
Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde Liderin Yeni Adı: Royal Bandits

Türkiye’nin ilk ve tek profesyonel espor ligi olan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nde süper hafta zirvedeki taşları yerinden oynatan mücadelelere sahne oldu. Geçtiğimiz hafta ligin zirvesini paylaşan Bahçeşehir SuperMassive ve HWA GAMING büyük kayıplar alırken, haftayı dörtte dört yaparak tamamlayan Royal Bandits ligin yeni lideri oldu. Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nin beşinci haftası […]

25.07.2018 | ulasufuk

Türkiye’nin ilk ve tek profesyonel espor ligi olan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nde süper hafta zirvedeki taşları yerinden oynatan mücadelelere sahne oldu. Geçtiğimiz hafta ligin zirvesini paylaşan Bahçeşehir SuperMassive ve HWA GAMING büyük kayıplar alırken, haftayı dörtte dört yaparak tamamlayan Royal Bandits ligin yeni lideri oldu.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nin beşinci haftası zirveyi yeniden şekillendiren mücadelelere sahne oldu. Geçtiğimiz haftalarda başlayan yükselişine devam eden Royal Bandits, bu hafta “Süper Hafta” olması sebebiyle oynanan dört maçın dördünü de kazanarak 12 galibiyetle ligin zirvesine yerleşti. Geçtiğimiz hafta eşit puanla zirvede yer alan Bahçeşehir SuperMassive ve HWA GAMING ekipleri ise puan tablosunda ikinci ve üçüncü sıralarda kendine yer buldu.

Sürprizlerle dolu haftadan üç galibiyetle ayrılan Dark Passage ligde ben de varım derken, İlk haftadan zafer dahi alamayan Bursaspor Esports ise beşinci hafta sonunda yedi galibiyete ulaşarak orta sıralardaki mücadelesini sürdürdü. 6’şar puandaki BeykentUni YouthCREW ve Doğuş Üniversitesi Aurora, aralarında yalnızca bir puan fark bulunan Dark Passage’ın soluğunu ensesinde hissederken, hafta boyunca düşük performans gösteren 1907 Fenerbahçe, kapanışı SUP galibiyetiyle yaparak ligdeki dengelerin her an tekrar değişebileceğinin sinyallerini verdi.

Maçlar Twitch üzerinden Canlı Yayınlanıyor

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde sezonun tüm karşılaşmaları League of Legends’ın Twitch (http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish) kanalından canlı olarak izlenebilecek. Yaz mevsimi 6. hafta karşılaşmaları ise 28 Temmuz Cumartesi günü başlayacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!