-->
Star Trek Online’ın Victory is Life Güncellemesi Şimdi Xbox One ve PS4’da

Star Trek Online’ın konsol oyuncuları, Victory is Life’ın çıkışıyla artık Deep Space Nine’ı kurtarmak üzere bir göreve atılabilirler. Oyunun dördüncü resmi genişleme paketi, Star Trek: Deep Space Nine’ın 25 yıldönümünü Kaptanları Gamma Quadrant’a göndererek kutluyor. Kaptanlar burada gözde mürettebat üyelerinin bazılarıyla iş birliği yapacaklar. Bunlar arasında Quark (Armin Shimerman), Kira Nerys (Nana Visitor), Odo (René […]

25.07.2018 | ulasufuk

Star Trek Online’ın konsol oyuncuları, Victory is Life’ın çıkışıyla artık Deep Space Nine’ı kurtarmak üzere bir göreve atılabilirler. Oyunun dördüncü resmi genişleme paketi, Star Trek: Deep Space Nine’ın 25 yıldönümünü Kaptanları Gamma Quadrant’a göndererek kutluyor. Kaptanlar burada gözde mürettebat üyelerinin bazılarıyla iş birliği yapacaklar. Bunlar arasında Quark (Armin Shimerman), Kira Nerys (Nana Visitor), Odo (René Auberjonois), Doctor Bashir (Alexander Siddig), Rom (Max Grodénchik), Elim Garak (Andrew Robinson) ve daha fazlasını içeren tanıdık yüzler var.

Victory is Life aynı zamanda konsollar için yepyeni Deep Space Nine temalı içeriği takdim ediyor. Bunlar arasında yedi öne çıkan bölüm, bir Jem’Hadar oynanabilir fraksiyonu, bir kapsamlı Gamma Quadrant Battlezone’u ve DS9 uzay istasyonunun baştan aşağı yenilenmiş iç görünümü var. Buna ek olarak, oyun yeni 65 seviye tavanı, beş oyunculu bir “co-op space queue” ve yeni Gamma Task Force Reputation da içeriyor.

Star Trek Online: Victory is Life basın içerikleri: https://perfectworld.box.com/v/STOViLConsoleLaunch

Bu haberi Twitter’da mı paylaşıyorsunuz? Lütfen @TrekOnlineGame etiketini kullanın.

Star Trek Online oyuncuların Star Trek evrenini içeriden keşfedebildiği ücretsiz bir MMO oyunudur. Bir Federasyon yıldız gemisinin kaptanı olarak oyuncular kendi kaderlerini belirleyebilirler. Bir Klingon Savaşçısı olarak İmparatorluğu galaksinin en ücra köşelerinde savunabilir, Romulan Republic Warbird komutanı olarak Romulan mirasını yeniden inşa edebilir ya da bir Jem’Hadar askeri olarak Dominion adına zorlu görevler üstlenebilirler. Kaptanlar aynı zamanda Star Trek evreninin ünlü yerlerini keşfedebilir, yeni uzaylı türler ile temas kurabilir ve uyarlanabilir yıldız gemilerinde diğer oyuncularla yan yana savaşabilirler. Star Trek Online şu anda PC, PlayStation®4 ve Xbox One platformlarında mevcut.

Star Trek Online‘ı ücretsiz olarak hemen indirip oynamak için www.playstartrekonline.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!