-->
Star Trek MMORPG Oyunu Star Trek: Discovery’ye Dayanan Çok Bölümlü Bir Macerayı Duyurdu

STAR TREK ONLINE BU SONHABARDA AGE OF DISCOVERY’E GİRİŞ YAPIYOR Önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe B.V. ve Cryptic Studios, Star Trek Online’ın Star Trek: Discovery’i, ikili yıldız sisteminde geçen çok bölümlü macera Age of Discovery ile takip edeceğini bugün duyurdu. Meşhur Star Trek evrenine dayanan ücretsiz MMORPG’nin PC versiyonu, CBS All Access’in […]

31.07.2018 | ulasufuk

STAR TREK ONLINE BU SONHABARDA AGE OF DISCOVERY’E GİRİŞ YAPIYOR

Önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe B.V. ve Cryptic Studios, Star Trek Online’ın Star Trek: Discovery’i, ikili yıldız sisteminde geçen çok bölümlü macera Age of Discovery ile takip edeceğini bugün duyurdu. Meşhur Star Trek evrenine dayanan ücretsiz MMORPG’nin PC versiyonu, CBS All Access’in popüler tv dizisini merkeze alan hikayeyi sürdüren ilk içeriği bu sonbaharda çıkaracak. İlk kez olmak üzere Star Trek Online oyuncuları Star Trek: Discovery’den bir Federasyon kaptanı oluşturabilecek ve Mary Wiseman’ın seslendirdiği Yıldız Filosu Akademisi’nden Sylvia Tilly ile güçlerini birleştirebilecekler. Age of Discovery’in ilk içeriği aynı zamanda yeni bir Discovery dönemi rehberi, iki bölüm, yeni Reputation Tier’leri, yeni bir queue (artık Task Force Operation deniyor) ve bazı yeni oynanış özellikleri takdim edecek.

Star Trek Online: Age of Discovery’nin basın içerikleri buradan indirilebilir: https://perfectworld.box.com/v/STOAgeofDiscoveryAnnounce

Age of Discovery 2256 yılında, Battle at the Binary Stars’ın hemen ardında başlıyor. Klingonlara karşı verilen şiddetli bir savaşın ardından Yıldız Gemisi kaptanları, Mo’Kai Hanedanlığı’nın başı olan J’Ula ve Alfa Kuadrantının kaderini değiştirmek isteyen T’Kuvma ile yüzleşiyorlar. Oyuncular, Yıldız Filosu Akademisi’nden Sylvia Tilly’nin (seslendiren: Mary Wiseman) yardımına ihtiyaç duyacaklar. Sylvia Tilly eğitim konusunda yardımcı olmak ve öğrencileri ilk görevlerine göndermek için geri dönmüştü. Bu noktadan itibaren oyuncular, Star Trek: Discovery’nin II. Corvan’ın Dilityum Madenleri gibi meşhur lokasyonlarına gidecekler, alanlar arası bir sınıfı olan U.S.S. Glenn’i keşfedecekler ve Klingon D’Ghor Hanedanlığının dehşetli saldırısına karşı Yıldız Üssü 1’i savunacaklar.

Age of Discovery’nin ilk içeriği, oyunculara Discovery döneminden Federasyon karakteri oluşturma imkanı vererek yepyeni bir başlangıç deneyimini takdim edecek. Güncelleme aynı zamanda, tüm karakterlere açık olan iki Discovery bölümü, Yıldız Üssü 1’i savunmak için yeni bir Task Force Operation ve yeni güçlü ödüller açan Tier 6 seviyesine yükselen Reputation System genişlemesini içeriyor. Age of Discovery’in ilk içeriğinin PC, Xbox One ve PlayStation®4’a çıkış tarihi gibi ek bilgiler bu yılın ilerleyen zamanlarında duyurulacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!