-->
Seven Knights’a Cennet Kılıcı ‘Ace’ Kahramanı için Kudretlenme Güncellemesi Geliyor

Netmarble bugün mobil RPG oyunu Seven Knights’a büyük bir güncelleme geleceğini, bu güncellemede Kudretli Ace, Cennet Kılıcı ve yeni bir Kudretli Mücevher sisteminin yanı sıra başka pek çok yeniliğin oyuna ekleneceğini açıkladı. Ace üstün güçler kazanıyor Güncellemede özel kahraman ‘Ace’, saldırı kahramanına dönüşecek. Kudretlenmiş yeteneği sadece düşmanlarına büyük hasarlara vermekle kalmayacak, ayrıca güçsüzleştirmeleri de silecek. […]

05.07.2018 | ulasufuk

Netmarble bugün mobil RPG oyunu Seven Knights’a büyük bir güncelleme geleceğini, bu güncellemede Kudretli Ace, Cennet Kılıcı ve yeni bir Kudretli Mücevher sisteminin yanı sıra başka pek çok yeniliğin oyuna ekleneceğini açıkladı.

Ace üstün güçler kazanıyor

Güncellemede özel kahraman ‘Ace’, saldırı kahramanına dönüşecek. Kudretlenmiş yeteneği sadece düşmanlarına büyük hasarlara vermekle kalmayacak, ayrıca güçsüzleştirmeleri de silecek. Ayrıca Ace, özel eşyaları işe 7 kere bütün hasarlara bağışık hale gelecek ve böylece daha fazla hayatta kalacak.

Yeni mücevher var

Ayrıca, mücevher kudretlendirme sistemi ve en yüksek kategori bir mücevher olan, Eskilerin Dört Lordu Mücevheri de oyuna eklendi. Mücevher Kudretlendirme sistemi ile üç +5 güçlendirilmiş 6 yıldız mücevher kullanarak kudretli mücevher yaratabileceksiniz.

4 haftalık etkinlik var

Netmarble, bu güncellemeyi kutlamak için katılım gösteren oyunculara cömert hediyeler dağıtacak. Katılım Etkinliği 4 hafta sürecek ve oyuncular, 6 yıldız Özel Kahraman Seçici, Kudretli Kahraman Seçici, 4 yıldızlı Özel Maskot bileti ve daha fazlasını alabilecek.

Seven Knights, gelen güncelleme için bir sezona özel hazırladığı etkinliğin detaylarını yakında açıklayacak.

Firmanın internet sitesinden daha fazla bilgi alabilirsiniz. http://sevenknights.netmarble.com/

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!