-->
Rockshot Artik Türkçe

RockShot artık Türkçe oynanabilir – kapsamlı güncellemeler ve yeni içerik Patlayıcı çok oyunculu nişancı oyunu RockShot Steam’de Erken Erişim’e dahil olalı henüz bir ay oldu. Başlangıçta sadece İngilizce ve Almanca olarak sunulan ücretsiz oyun, oyunculara çılgın oyun modları, sıra dışı silahlar ve savaş alanında saf anarşi ile eşsiz bir eğlence vaat ediyor. Yayıncı Gameforge ve […]

06.07.2018 | ulasufuk

RockShot artık Türkçe oynanabilir – kapsamlı güncellemeler ve yeni içerik

Patlayıcı çok oyunculu nişancı oyunu RockShot Steam’de Erken Erişim’e dahil olalı henüz bir ay oldu. Başlangıçta sadece İngilizce ve Almanca olarak sunulan ücretsiz oyun, oyunculara çılgın oyun modları, sıra dışı silahlar ve savaş alanında saf anarşi ile eşsiz bir eğlence vaat ediyor. Yayıncı Gameforge ve geliştirici Soleil şimdi bir adım daha ileri gidiyor ve çok sayıda yeni güncellemenin yanı sıra ek dil sürümülerini de duyuruyor. RockShot artık Türkçe, Fransızca ve Lehçe dillerinde de mevcut. Gameforge özellikle sofistike Türk toplumuna çok güveniyor ve olumlu geri bildirim yapmasını umut ediyor.

RockShot lansmanından bu yana ayrıca yeni haritalar, yeni silahlar, ücretsiz yükseltmeler, etkinlik modları ve hediyeler de geliştirdi. Şu ana dek aşağıdaki özellikler eklendi veya yakında kullanıma sunulacak:

  • Yeni haritalar: Eski Egemenlik, Acemi Birliği, Donanma Üssü ve Rocky Dağları
  • 2018 Dünya Kupası için kostüm içeriği
  • Yeni günlük giriş ve görev ödülleri
  • Yeni etkinlik modu: Close Quarters
  • Mod seçimi: Drill, RAID ve Etkinlikler
  • Genişletilmiş dil desteği: İngilizce, Almanca, Fransızca, Lehçe ve Türkçe

Geçmişteki güncellemeler ile sunucuların bağlantı sorunları düzeltildi ve eleştirilen “Pay to Win” içeriği kaldırdı ve iade edildi. Odak noktası artık oyuncuların ilerlemesi ve isteğe bağlı kozmetik ürünler. Bu konuda hemfikiriz: Oyuncular sadece yetenekleriyle de coşabilir!

Popüler ücretsiz oynanabilen çok oyunculu çevrimiçi oyunlar SoulWorker, Metin2 ve SKILL ile tanınan Gameforge takımı ve Ninja Gaiden ve Dead or Alive serisinin arkasındaki bazı geliştiricilerden oluşan Japonya menşeli stüdyo Soleil, tüm oyuncuları bu muhteşem oyuna ikinci bir şans vermeye ve bugün indirmeye davet ediyor.

RockShot hakkında:

RockShot, oyuncuların ne istediğini bilen yeni, stratejik ve ücretsiz bir nişancı oyunudur: Zorlu cephe saldırıları, yakın dövüşe dayalı şiddet ve geleneksel takım çalışması. Adrenalin dolu rekabetçi ateşli silah saldırılarıyla zafere doğru yol alan oyuncular, rock’çılar, zorbalar ve haylazlarla SQAD takımları oluşturuyor. Bir numaralı hedefin üstünlük olduğu RockShot‘ta takım çalışması çok önemlidir. Oyuncular, rakiplerini bilinçli olarak etkisiz hale getirmek ve kendi bölgelerini genişletmek için saldırıları koordine etmelidir.

Oyuncular RAID modunda düşman üssüne ortaklaşa saldırmak ya da tepeden tırnağa kuşandıkları silahlarla savunmak için oluşturdukları üsleri için punklar ve asilerden oluşan takımlar kuruyor. Bölgelerinin sınırlarını ve dolayısıyla bunların harita üzerindeki etkilerini genişletebilirler. Böylece edinilen kaynaklarla düşmanı kontrol altında tutmak için standart ateşli silahlar ve makineli tüfeklerden yıkıcı hava saldırılarına kadar daha iyi bir cephaneye yatırım yapılabilir. Rakiplerini sanal alemde bayıltana dek dövmekten hoşlanmayanlar ise yakın dövüş komboları, katanalar ve “Flying Vanguard” elektro gitarları gibi bir dizi muhteşem alternatifle coşabilir. Kalbi olanlar dikkat! RockShot çok sert!

RockShot  http://playrockshot.com adresinde Windows PC’ler için ücretsiz indirilebilir.

RockShot fragmanı buradan izlenebilir:

https://www.youtube.com/watch?v=K5ae4JTCaiI&feature=youtu.be



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!